Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Vitameda (0:3)

,,LSMU'' nepavyko pasipriešinti ,,Vitamedos'' ekipai

,,LSMU'' nepavyko pasipriešinti ,,Vitamedos'' ekipai

Balandžio 15 dieną, vyko B lygos rungtynės kurių metu ,,Vitamedos‘‘ ir ,,LSMU‘‘ ekipos varžėsi dėl prizinių vietų pozicijos Didžiajame finale. Rungtynių pradžioje iniciatyvą parodžiusi ,,Vitameda‘‘, tinklininkai puikiai žaisdami gynyboje ir rezultatyviai pelnydami taškus iškovojo galimybę varžytis dėl pirmosios vietos sekančiame etape (0:3).


Pirmojo seto žaidimas prasidėjo gana apylyge kova, kuriuo metu ,,LSMU‘‘ komandos žaidėjai įgijo trijų taškų persvarą. Tačiau ši akimirka truko neilgai. ,,Vitamedos‘‘ ekipai pavyko spurtuoti aštuonių taškų atkarpą (9:6; 9:13) ir įgyti pranašumą, kurį pavyko išlaikyti iki pat kėlinio pabaigos. ,,LSMU‘‘ nepavyko pralaužti ,,Vitamedos‘‘ gynybos ir setas baigėsi priešininkų pergale – 16:25.


Sekantis kėlinys vienareikšmiškai priklausė ,,Vitamedai‘‘. Šioji nesunkiai rinko taškus ir demonstravo gražų komandinį žaidimą. Tuo tarpu, ,,LSMU‘‘ žaidė kas antras – trečias taškas, sunkiai sekėsi susitelkti į žaidimą, nepavyko išvengti klaidų. Situacijos nekeitė ir pasiimtos minutinės pertraukėlės. Tad setas baigėsi dar viena ,,Vitamedos‘‘ pergale - 14:25.


O štai trečiasis setas, kaip ir minėjo Marius Brazauskas ,,žaidimas buvo tarsi loterija, kas pasiims du paskutiniuosius taškus‘‘. Šiame kėlinyje teko abiem komandom paplušėti dėl norimos pergalės. ,,LSMU‘‘ po paskutiniųjų pralaimėjimų, galiausiai pavyko įgauti savo žaidimą. Žaidėjai intensyviai gynėsi nuo ,,Vitamedos‘‘ rengtų atakų, o klaidų skaičių sumažinti iki minimumo. Tuo tarpu ,,Vitamedai‘‘, greičiausiai pernelyg didelis noras išplėšti pergalę darė savo – žaidėjai darė daugiau techninių klaidų ir taip žaidimą gerokai užtęsė (27:27). Visgi, gero nusiteikimo ir sportinio pykčio dėka, ,,Vitamedai‘‘ pavyko pelnyti lemiamus du paskutiniuosius taškus ir teisę kovoti dėl pirmosios vietos - 28:30 (0:3)


,,Vitameda‘‘ šiais metais kėlė didžiausius tikslus. D.Baltrušaitis dėkoja savo komandai, kuri atidavė visą save šį sezoną bei tikisi įgyvendinti savo lūkesčius - ,,Džiaugiamės, kad patekome į finalą, o dabar kovosime dėl pirmosios vietos.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 5008

Komentarai