Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Dobilas (3:0)

Pirmosiose B lygos pusfinalio rungtynėse „Vitameda“ nugalėjo „Dobilo“ ekipą

Pirmosiose B lygos pusfinalio rungtynėse „Vitameda“ nugalėjo „Dobilo“ ekipą

Balandžio 4 d. 19.30 val. RIO arenos II-ojoje aikštelėje vyko pirmoji B lygos pusfinalio kova tarp „Vitamedos“ ir „Dobilo“ ekipos. Čia pergalę šventė aikštės šeimininkai, kurie svečius iš Jonavos įveikė rezultatu 3:0 (25:17; 25:20; 25:20).

Nors pirmąjį setą rezultatu 3:0 pradėjo svečiai, salės šeimininkai greitai pakeitė situaciją ir apvertė rezultatą savo naudai – 5:3, o vėliau skirtumą padidino iki 10:4. „Vitamedos“ vyrai organizavo taiklias atakas ir nuolatos laikė atotrūkį nuo varžovų: 13:6, 19:11, 22:12, o pirmąjį pusfinalio setą laimėjo rezultatu 25:17 (1:0). „Vitamedos“ gretose 4 taškus pirmąjį setą pelnė N. Glodenis, 3 – R. Vilkas, 2 – D. Baltrušaitis, po vieną R. Masulionis, S. Janušauskas ir A. Mickevičius. Pirmojo seto metu komandos pasuotojas R. Masulionis į savo sąskaitą įsirašė 3 rezultatyvius padavimus. „Dobilo“ gretose 4 taškus pelnė M. Savickas, po vieną A. Daujotas ir J. Sadzevičius.

Antrajame sete abi komandos žaidė intriguojantį žaidimą. Pradžioje „Dobilas“ vedė rezultatu 4:2, vėliau 7:5, o sėkmei išslydus iš rankų išlaikė lygų rezultatą 10:10. Būtent šiuo momentu „Vitamedos“ vyrai susikaupė, ėmėsi iniciatyvos, gerai žaidė gynyboje ir rezultatą persvėrė savo pusėn – 15:12. Jonaviečiai neketino pasiduoti ir rezultatą persvėrė - 17:16, tačiau to nepakako, pranašumo nepavyko ilgai išlaikyti ir „Vitameda“ ėmė pirmauti rezultatais 18:17, 20:18, o galiausiai setą laimėjo rezultatu 25:20 (2:0). Nugalėtojams 6 taškus pelnė N. Glodenis, 4 – D. Baltrušaitis, 3 – A. Mickevičius, po 2 – R. Vilkas ir S. Janušauskas. „Dobilo“ ekipoje lyderio vaidmens ėmėsi O. Pentiochinas su 5 pelnytais taškais, dar 2 pelnė M. Savickas, vieną – J. Sadzevičius.

Nors trečiąjį setą gerai pradėjo „Vitamedos“ komanda, kuri pirmavo rezultatu 5:3, „Dobilas“ nei kiek nenusileido, rinko tašką po taško ir išsiveržė į priekį rezultatu 10:9. Būtent nuo šio rezultato po 3 rezultatyvių, o kitų itin stiprių R. Masulionio padavimų „Vitameda“ vėl atgal rungtynių kontrolę ir ėmė pirmauti rezultatu 14:10. Po to šeimininkų ekipa nebeprisileido svečių artyn ir visada laikė bent kelių taškų atotrūkį 16:11, 20:16. 24:18, o setą laimėjo rezultatu 25:20 (3:0). Nugalėtojų gretose trečiąjį setą 5 taškus pelnė N. Glodenis, po du pridėjo L. Dimavičius ir S. Uleckas, po vieną – D. Baltrušaitis ir S. Janušauskas. Jonaviečiams 4 taškus pelnė O. Pentiochinas, 3 – A. Daujotas, 2 – M. Savickas ir vieną V. Stankevičius.

Po rungtynių nugalėtojų ekipos žaidėjas D. Baltrušaitis patikino, jog „Vitameda“ labai rimtai ruošėsi ir buvo nusiteikusi šiam susitikimui. „Vertiname savo priešininkus, nes tai ilgai kartu žaidžianti ir gerai tarpusavyje susižaidusi komanda. Po šių rungtynių neatsipalaiduosime ir pradėsime ruoštis antrajam mūšiui, kuris vyks sekmadienį.“

D. Baltrušaitis pridūrė, jog jį itin džiugina komandos labai rimtas nusiteikimas siekti didžiojo finalo.

Antrosios pusfinalio rungtynės tarp „Vitamedos“ ir „Dobilo“ ekipos vyks balandžio 8 dieną 18 valandą Jonavos Kūno kultūros ir sporto centre.

Puslapis peržiūrėtas: 7385

Komentarai