Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Vitameda (2:3)

,,Vitameda“ nepasidavė ,,Blokadai“

,,Vitameda“ nepasidavė ,,Blokadai“

Vasario 26d. 18:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Blokada" (šeimininkai) ir ,,Vitameda" (svečiai). Po penkių setų kovos pergalę šventė ,,Vitameda" - 2:3.

Pirmojo seto pradžioje vyko lygi kova (9:9). Tačiau netrukus jėgą ėmė rodyti ,,Vitamedos" ekipa. Svečiai rodė gražų komandinį susižaidimą. Prie padavimų linijos atsistojus Albertui Antonui, kuris ACE'ais pelnė taškus, ,,Vitameda" spurtavo aštuonių taškų atkarpa ir taip paliko varžovus savo užnugaryje (10:20). Svečiams sunkiai sekėsi tiek kamuolių priėmime ir gynyboje, tiek puolime. Ir nors ,,Blokada", vedama Edvino Krikužo stengėsi sušvelninti rezultatą, to padaryti nepavyko - 16:25 (0:1).

Antrajame sete žaidimas apsivertė aukštyn kojomis. Po pirmojo seto ,,Vitameda" į aikštelę grįžo kita sudėtimi. Nuo pirmųjų taškų iniciatyvos ėmėsi ,,Blokados" vaikinai. Padedami Dainiaus Stankevičiaus taikliais mušimais šeimininkai spurtavo devynių taškų atkarpa (0:9). ,,Vitamedos" ekipai sekėsi sunkiai, jie savo jėgomis pelnė tik du taškus. Na, o ,,Blokada" ir toliau įgavusi pagreitį atakavo varžovus. ,,Vitameda" taip pat rengė atakas, bet ne retai šeimininkai statydami sienas jų išvengdavo. Setas baigėsi triuškinančia ,,Blokados" pergale - 25:4 (1:1).

Trečiajame sete kartojosi tokia pat situacija kaip ir pirmajame. Tiek ,,Blokada", tiek ,,Vitameda" kovojo dėl kiekvieno kamuolio, tačiau ,,Blokados" atakos rečiau virsdavo taškais. Svečiai puikiai žaidė gynyboje, statė sienas ir taip pelnė taškus, prie kurių ypač prisidėjo puolėjai Darius Baltrušaitis ir Remigijus Vilkas. Iki seto pabaigos aikštelės svečiai išlaikė pranašumą ir džaiugėsi seto pergale - 15:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžia vėl buvo palanki ,,Blokadai". Jau seto pradžioje Andrius Stelmokas stojo prie padavimų linijos ir eisuodamas vedė savo komandą į preikį (13:5). Šeimininkai įgavę pranašumą jo nepaleido iki seto pabaigos. Svečiai naudojosi minutinėmis pertraukėlėmis, bet tai nepadėjo išlyginti rezultato. Setas baigėsi ,,Blokados" pergale - 25:15 (2:2).

Penktajame sete ir išaiškėjo rungtynių lyderiai. ,,Vitameda" pergalingomis atakomis ir komandiniu žaidimu rinko taškus, neduodami šanso varžovams atsakyti tuo pačiu. Svečiai puikiai atremdavo priešininkų rengiamas atakas, jas paversdami savais taškais. Setas baigėsi sausu rezultatu, o ,,Vitamedos" ekipa šiandien galėjo džiaugtis pergale - 3:15 (2:3).

Po rungtynių ,,Vitamedos" kapitonas Raimundas Bendžiūnas komentavo: ,, Atsarginių suolelis matomai silpnesnis už pagrindinį šešetą, tai taip ir gavosi. Šitos rungtynės nelabai ką ir lėmė, todėl galėjom visi pažaisti - toks tikslas ir buvo. Aišku gerai, kad rungtynės gerai baigėsi."

Puslapis peržiūrėtas: 4907

Komentarai