Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Kauno TPMC (1:3)

„Blokados“ vyrai neapgynė savo „tvirtovės“ sienų nuo „Kauno TPMC“ šturmo

„Blokados“ vyrai neapgynė savo „tvirtovės“ sienų nuo „Kauno TPMC“ šturmo

 Sausio 31d. Kauno technikos profesinio mokymo centre 18:30 val. Įvyko B lygos varžybos. Namų sienas gynė „Blokados“ komanda, o jų priešininkais buvo „Kauno TPMC“ ekipa. Po keturių setų kovos, svečių komanda nurungė savo varžovus 1:3.


Pirmasis setas buvo gana banguotas. Tai viena, tai kita komanda pirmaudavo. Žaidimo „taisykles“ nuo pirmojo kėlinio taškų diktavo „Kauno TPMC“ komanda (3:5). Tačiau šeimininkai neleido svečiams per daug įsijausti ir atitrūkti. (10:12). Prie padavimo linijos atsistojusiam  A.Stelmokas „Kauno TPMC“ tarsi „įkrito“ į duobę, nepavykdavo net priimti kamuolio, o priimtus paversti rezultatyvia ataka. (16:14). Nors „Blokados“ komanda išsiveržė į priekį, bet pirmavimas truko neilgai. Po minutės pertraukėlės „Kauno TPMC“ susikaupė ir net nesiruošė atiduoti pergalės taip lengvai, išlygindami rezultatą (22:22). Kėlinio pabaiga buvo inirtinga, abi komandos stengėsi dėl kiekvieno taško, tačiau svečiams pavyko išplėšti kėlinio pergalę (25:23) 1-0.

Antrasis kėlinys buvo tarsi „Kauno TPMC“ treniruotė. Komanda žaidė atsipalaidavusi. (6:7). Šeimininkų komanda vis megindama užpulti savo priešininkus darė klaidas, kas svečius sparčiai tolino nuo jų (6:11). G.Tuskos padavimai „Blokados“ komandai tapdavo sunkiausia žaidimo užduotis (12:18). Nors „Blokada“ ir mėgino susikaupti minutinių pertraukėlių metų, tačiau tai sekėsi sunkiai. Varžovai negailestingai rengė gražias atakas ir netikėtai užpuldavo šeimininkus (15:21). Supratę, kad kėlinio nebelaimės, „Blokados“ žaidėjai tiesiog žaidė, per daug nesinervindami. Kėlinys baigėsi „Kauno TPMC“ ekipos pergale (18:25) 1-1


Trečiame kėlinyje „Blokados“ ekipa tarsi meditavo ir sunkiai rinko taškus į savo švieslentės pusę. (4:9) Puikus trio išryškėjo „Kauno TPMC“ komandos: rezultatyviai kamuolius savo komandos nariams kėlė J.Lazdauskas, kuris per tris kėlinius jau buvo jų atlikęs 24. Jam talkino E.Norkus ir J.Bieliausko duetas. Rezultatas švieslentėje dar labiau kaitino kraują žaidimui „Kauno TPMC“ ekipą (10:17). Nors „Blokados“ kapitonas G.Misailovas ir puikiai kėlė kamuolius, tačiau kamuolys priešininkų aikštelės nepasiekdavo (12:24). Pora gerų servų kėlinio gale padavęs K.Ranšys padarė lemiamą klaidą ir „Kauno TPMC“ komanda su šypsena keitėsi aikštelėmis (14:25) 1-2.

Ketvitasis setas buvo tikra nervų dvikova. Komandos taškais keitėsi, kol kėlinys įpusėjo ir net nebuvo galima nuspėti kėlinio baigties. (5:5; 8:8; 12:12). Tikroji kova užvirė kėlinio antroje pusėje. Pora klaidingų atakų padariusi „Blokados“ ekipa pradėjo atsilikinėti nuo priešininkų (14:16). Tai „Kauno TPMC“ komandos kapitonąv E.Norkų vertė dar labiau motyvuoti savo komandą, kuri atakavo priešininkus iš visų zonų. J.Lazdausko pakeltas kamuolys pakibo ore, kurį nuo antos linijos į „Blokados“ komandos aikštelės pusę „sukalė“ G.Tuska (16:19). Po tokio taško „Kauno TPMC“ komanda pradėjo džiūgauti ir švęsti pergalę. Tai pamatęs G.Misailovas atliko klaidingą veiksmą ir apgaudamas ne tik savo komandos narius, bet ir varžovus pelnė tašką, po kurio prie padavimų linijos atsistojo A. Stelmokas. Pora puikių padavimų ir šeimininkai išlygino rezultatą (20:20). Minutinės pertraukėlės metu „Kauno TPMC“ trenerė išsakė vaikinams ką daryti. Ir su „užsivedimu“ į aikštelę sugrįžusi komanda padėjo paskutinius taškus šiandienos varžybose (21:25). „Kauno TPMC“ šventė pergalę rezultatu 1-3.

Puslapis peržiūrėtas: 4366

Komentarai