Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Kauno technikos kolegija (1:3)

Atkrintamosiose C lygos rungtynėse „Kauno technikos kolegija“ įveikė „KMAIK“ ekipą

Atkrintamosiose C lygos rungtynėse „Kauno technikos kolegija“ įveikė „KMAIK“ ekipą

Kovo 9 d. 18.00 val. Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos sporto salėje įvyko atkrintamosios C lygos rungtynės tarp „KMAIK“ ir Kauno technikos kolegijos ekipų. Čia sėkmė šypsojosi svečiams, kurie salės šeimininkus įveikė rezultatu 3:1 (26:24; 20:25; 25:18; 25:23).

Pirmąjį setą abi komandos žaidė taškas į tašką ir rungtynių lyderiai pradėjo aiškėti tik partijos pabaigoje. Nors atrodė, jog svečiai užtikrintai pirmauja (23:19), „KMAIK“ ekipai pavyko varžovus pasivyti, įvaryti streso bei rezultatą padaryti lygiu - 24:24. Kaip bebūtų, „Kauno technikos kolegijos“ ekipa susikaupė ir ryžtingai užbaigė setą rezultatu 26:24 (1:0).

Antrąjį setą triuškinančiai pradėjo salės šeimininkai, kurie ėmėsi iniciatyvos ir startavo pirmaudami rezultatu 7:1. Seto eigoje šeimininkai vis laikė atotrūkį, tačiau pačioje pabaigoje nesusitvarkė su gynyba ir prisileido svečius arčiau rezultatu 20:23. Stebuklas neįvyko ir Kauno technikos kolegijos komandai išplėšti pergalės šiame sete nepavyko. Jie salės šeimininkams nusileido rezultatu 20:25 (1:1).

Trečiajame sete abi komandos žengė koja kojon, tačiau antroje seto pusėje vienas po kito „KMAIK“ nepaduoti padavimai suteikė jėgų svečiams, kurie perėmė rungtynių kontrolę ir setą nugalėjo rezultatu 25:18 (2:1).

Permainingas ir įtemptas buvo paskutinysis rungtynių setas. Nors atrodė, kad salės šeimininkai užtikrintai žengia į priekį (15:9), svečiai nepasidavė ir atkakliai bei puikiai dirbę gynyboje rezultatą išlygino iki 19:19, o tada ir persvėrė iki 23:19. Tuomet „KMAIK“ susikaupė įgyvendino net kelis rezultatyvius padavimus, prisivijo svečius iki 22:23. Kurioziška situacija susiklostė, kai itin stiprų J. Žaltausko smūgį netikėtai atrėmęs T. Lukšys iš priėmimo pelnė tašką ir sugražino komandą į vėžes rezultatu 24:23, kas padėjo komandai atsilaikyti ir setą laimėti rezultatu 25:23 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 6052

Komentarai