Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Bellona (3:2)

„LSMU“ po penkių setų palaužė „Bellona“.

„LSMU“ po penkių setų palaužė „Bellona“.

Kovo 22 dieną, 19:15 valadą LSMU sporto salėje, prasidėjo moterų atkrintamasios varžybos.Susitiko dvi vienodo pajėgumo komandos, šeimininkės "LSMU" ir svečių komanda "Bellona". Po įtemptos, daug jėgų pareikalavusios kovos, nugalėjo LSMU.

Pirmajame sete anksti į priekį išsiveržė "Bellona" ekipą rezultatu - 8 14. Tačiau, šios persvaros išlaikyti nepavyko, "LSMU" merginos parodė kovingumą ir pasivijo savo priešininkės. Paskutiniai taškai buvo labai įtempti tačiau nugalėjo "LSMU" rezultatu - 26:24 (1:0).

Antrajame sete jau iniciatyva savo rankose laikė "LSMU" komanda, jos įpusėjus setui laiminėjo rezultatu - 16:7. "Bellona" dar bandė priešintis tačiau taškų skirtumas buvo per didelis ir savo priešininkių pasivyti nesugėbejo. Laimėjo "LSMU" rezultatu - 25:17 (2:0).

Trečiajį seta labai stipriai pradėjo "LSMU" ir jau atrodė varžybų baigtis kaip ir aiški rezultatui pasiekus - 14:5. Tačiau, "Bellona" rado savyje dar jėgu ir parodė nuostabią kovą, pelnydamos 9 taškus iš eilės. Jos iki seto pabaigos nenustojo rodyti gero žaidimo ir laimėjo rezultatu - 21:25 (2:1).

Ketvirtajį seta vėl stipriau pradėjo "LSMU" išsiverždamos į priekį - 11:8. Deja, bet priešininkės visada atsakydavo savo geromis atkarpomis ir neleisdavo "LSMU" atitrūkti. Seto gale įvyko lūžis ir "Bellona laimėjo atkarpą pelnydamos 8 taškus, kai priešininkės pelnė tik du. "Bellona" laimėjo rezultatu - 21:25 (2:2).

Penktajame sete buvo visiškai lygi kova, komandos visada atsakydavo į priešininkių rezultatyvias atakas ir skirtumas tarp komandu nenutolo daugiau nei dvejais taškais. Kamuolys daug laiko praleisdavo ore, keliaudamas iš vienos pusės į kitą ir abi komandos atidavė visą savė dėl kiekvieno taško. Tačiau, kažkas turėjo laimėti ir seto pabaigoje fortūna nusišypsojo "LSMU" ekipai, jos laimėjo rezultatu - 21:19 (3:2).

Po varžybų "LSMU" treneris sakė: "Labai įtemptos rungtynės, tikrai buvo labai gera kova. Merginos biški sutrikusios buvo, bet gale vistiek įrodė, kad gali laimėti. Priešininkės tikrai gerai žaidė, buvo mums labai sunku laimėti".

Tuo tarpu "Bellona" komandos kapitonė Vilhelmina Matikonė sakė: "Labai sunki penkių setų kova, buvo gražus žaidimas, gaila pralaimėjom".

Puslapis peržiūrėtas: 6594

Komentarai