Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Diagnozė ‒ Tinklinis vs Fortūna (3:2)

„Diagnozė tinklinis“ po penkių setų kovos įveikė „Fortūna“.

„Diagnozė tinklinis“ po penkių setų kovos įveikė „Fortūna“.

Balandžio 30 dieną įvyko pirmosios Pavasario „Sportturas“ 6x6 „Žalioji moterų“ taurės varžybos. Susitiko "Diagnozė tinklinis" ir "Fortūną". Abi komandos demonstravo lygų žaidimą ir joms prireikė penkių setų, kad išsiaiškintu kurios geresnės. Šį karta geresnės buvo "Diagnozė tinklinis" merginos.

Pirmajame sete abi komandos labai daug klydo, matėsi jaudulys. Tačiau "Diagnozė tinklinis" komanda su tuom geriau susitvarkė ir sugebėjo rinkti taškus. Deja, "Fortūnos" komandai taškus sekėsi rinkti sunkiau ir juos dažnai strigo puolime. Šį setą laimejo "Diagnozė tinklinis" rezultatu - 25:19 (1:0).

Antrajį setą su didesnę energija pradėjo komanda "Fortūna". Jos laiminėjo rezultatu - 1:8, tačiau tada pradavinėti pradėjo Lina Kulikauskienė "Diagnozė tinklinis" kapitonė. "Fortūnos" komandai Linos padavimai buvo pridarė daug problemų, jos daug vargu priimdamos kamuolį ir "Diagnozė tinklinis" išlygino rezultatą. Tačiau setui laimėti pritrūko jėgų ir seto pergalę šventė "Fortūna" rezultatu - 22:25 (1:1).

Trečiajame sete vel duominavo "Diagnozė tinklinis" puolimas. Jos dažnai rengė rezultatyvias atakas ir "Fortūna" nesugebėjo atsakyti tuo pačiu. Visą setą pirmavusį "Diagnozė tinklinis" komanda ir nugalėjo šiame sete rezultatu - 25:16 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo labai įtemptas ir pareikalavo daug emocijų ir nervų abejom komandom. Visi taškai buvo labai ilgi, kamuolys dažnai keliaudavo iš vienos pusės į kitą ir nieks nesugebėdavo pelnyti taško. Abi komandos demonstravo atsidavimą ir kovą iki paskutinio taško. Tačiau, kažkas turėjo laimėti ir paskutiniais taškais geriau sužaidė komanda "Fortūna" išplėšdama pergalę rezultatu - 26:28 (2:2).

Penktasis setas niekuo nesiskyrė nuo ketvirtojo, abi komandos kovojo dėl kiekvieno aikštelės centimetro ir neleisdavo kamuoliui paliesti žemės. Taškai buvo labai ilgi ir įtempti. Abi komandos žaidė taškas į tašką ir nei viena labiau neišsiveršdavo į priekį. Tačiau lemiamais taškais "Diagnozė tinklinis" komandą sužaidė tiksliau ir sugebėjo laimėti varžybas rezultatu - 15:13 (3:2).

Po varžybų "Diagnozė tinklinis" kapitonė Lina Kulikauskienė sakė: "Atmosfera fantastiška, labai smagu žaisti. Komanda iki pačio paskutinio taško kovojo, labai sunkios varžybos. Čia buvo mūsų pirmos varžybos, labai smagu.

Puslapis peržiūrėtas: 6495

Komentarai