Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Aidi Aidi (3:1)

„NUTPA“ po labai permainingos kovos nukovė „Aidi aidi“.

„NUTPA“ po labai permainingos kovos nukovė „Aidi aidi“.

Kovo 2 dieną, 18 valandą, kauno technikos profesinės mokyklos sporto salėje įvyko D lygos varžybos. Po labai permainingos kovos "NUTPA" nugalėjo "Aidi aidi" ekipą rezultatu - 3:1.

Pirmajame sete žaidimas buvo labai lygus abi komandos rengė rezultatyvias atakas, tačiau "NUTPA" komanda labai dažnai klydo. "Aidi aidi" geriau sužaidė paskutiniuosius taškus ir nugalėjo savo priešininkus rezultatu - 21:25 (0:1).

Antrajame sete žaidimas visiškai pasikeitė ir "NUTPA" setą pradėjo labai stipriai iškart į priekį įsiverždami rezultatu - 19:4. Tačiau "Aidi aidi" parodė charakterį ir sugebėjo sugryžti į varžybas, tačiau jiems pritrūko jėgu ir nugalėjo "NUTPA" rezultatu - 25:19 (1:1).

Trečiasis setas prasidėjo taip pat, kaip ir antrasis, "NUTPA" susirinko didelę persvarą (16:3). Tačiau tada vėl "Aidi aidi" pradėjo priešintis ir beveik buvo pasivije savo priešininkus (16:11), deja jie tada vėl spurtavo ir užbaigė setą rezultatu - 25:13 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo pats įdomiausias jame anksti spurtavusi ekipa "NUTPA" turėjo didelį pranašumą (17:11). Tačiau jie vėl nesugebėjo išlaikyti pranašumo ir leido priešininkams pasivyti. Paskutinius du taškus "Aidi aidi" prarado savo klaidomis ir "NUTPA" laimėjo rezultatu - 26:24 (3:1).

Po varžybų "Aidi aidi" kapitonas sakė: "Darėme labai daug klaidų, priešininkai žaidė gerai, bet buvo įveikiami. Gaila, kad dabar mūsų daug pagrindinių žaidėjų negali žaisti, manau tai buvo viena iš priežasčių kodėl pralaimėjome.

Puslapis peržiūrėtas: 5274

Komentarai