Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs LSU (1:3)

„Bellona“ komandai namuose nepavyko laimėti prieš „LSU“ merginas

„Bellona“ komandai namuose nepavyko laimėti prieš „LSU“ merginas

 Vasario 22 dieną, Taikomosios dailės mokyklos salėje vyko moterų "Dailiosios" lygos rungtynės, kuriose dėl pergalės kovojo salės šeimininkės- "Bellona" komanda ir svečiai- "LSU". Po ganėtinai įtemptos kovos namuose žaidusi "Bellona" turėjo pripažinti "LSU" pranašumą rezultatu- 1:3

Pirmąjame sete nuolat tvyrojo įtampa, abi komandos ne kartą buvo išsiveržusios vienu ar pora taškų į priekį ir tik seto gale "Bellona" komandai pavyko įgyti didesnę taškų persvarą (24:17). Tačiau "LSU" merginos tikrai neketino pasiduoti ir po paimtos minutinės pertraukėlės sužaidė labai efektingą atkarpą, pelnė 7 taškus iš eilės bei pasivijo varžoves (24:24). Deja, tačiau to nepakako laimėti šį setą ir šeiminkės išsiveržė į priekį pagal laimėtų setų skaičių- 26:24 (1:0)

Antrasis setas buvo labai panašus į pirmąjį, tačiau šiame seto gale geriau sužaidė ir į priekį išsiveržė "LSU" ekipa, vedama L.Simanavičiūtės ir L. Miklovytės kuriamų efektingų atakų. Tai leido merginoms laimėti šį setą ir išlyginti rezultatą- 24:26 (1:1)

Trečiasis setas kur kas geriau sekėsi "LSU" komandai. Ji nuo pat seto pradžios rodė puikų komandinį žaidimą, naudojosi varžovų daromomis klaidomis ir neišbarstė savo turimo taškų pranašumo iki pat seto pabaigos. Šiame sete ypatingai prie komandos prisidėjo L. Simanavičiūtė, kuri puikiai atliko jungiančios pareigas ir K. Mickevičiūtė savo rezultatyviomis atakomis. Nors "Bellona" komanda stengėsi pasivyti priešininkes, ėmė minutines pertraukėles, tačiau tai joms nepavyko ir setas baigėsi ne jų naudai- 13:25 (1:2)

Ketvirtajame sete intriga vėl grįžo į aikštelę, abi komandos sumažino savo daromų klaidų skaičių, pagerino gynybą bei puolimą. Dar seto gale "Bellona" buvo šiek tiek išsiveržusi į priekį (17:15), tačiau "LSU" merginos, po trenerės paimtos minutinės pertraukėlės, grįžo į aikštelę dar labiau nusiteikusios laimėti, jos sužaidė labai rezultatyvią atkarpą, ne tik pasivijo priešininkes, tačiau ir laimėjo šį setą bei džiaugėsi varžybų pergale- 19:25 (1:3)

Po varžybų "LSU" komandos žaidėja K. Mickevičiūtė džiaugėsi: "smagu, kad visos nuo pat varžybų pradžios atėjome su gera nuotaika bei didžiuliu noru nugalėti. Visos žinojome, kad žaidžiame prieš stiprią komandą ir kiekvienas taškas yra svarbus. Pirmajame sete šiek tiek nesusitvarkėme su priėmimu, tačiau džiugu, kad atkreipėme dėmesį į trenerės pastabas, sumažinome daromų klaidų skaičių ir taip pasiekėme pergalę."

Puslapis peržiūrėtas: 4910

Komentarai