Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs KMAIK (0:3)

,,KMAIK“ įveikė ,,Kauno technikos kolegiją“

,,KMAIK“ įveikė ,,Kauno technikos kolegiją“

Vasario 20d. 12 val. Kauno technikos kolegijoje įvyko C lygos rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,Kauno technikos kolegija" ir aikštelės svečiai ,,KMAIK" ekipa. Trijų setų kovoje pergalę iškovojo ,,KMAIK" vaikinai - 0:3.

Pirmojo seto pradžioje kova buvo lygi - taškas į tašką. Tačiau lėtu, bet užtikrintu žingsiu į priekį ėmė veržtis ,,KMAIK" ekipa. Svečiai rengė rezultatyvias atakas, kurios buvo sunkiai išvengiamos šeimininkams. Iki seto pabaigos ,,Kauno technikos kolegijos" vaikinams nebepavyko atsitiesti ir pasivyti priešininkų. Seto baigtis - 15:25 (0:1).

Antrojo seto pradžioje iniciatyvos vėl ėmėsi ,,KMAIK" ekipa (5:12; 11:18). Svečiai rodė komandinį žaidimą ir rindami taškus ėjo priekyje. Bet šeimininkai taip pat nesėdėjo rankų sudėję. Seto pabaigoje jie sumažino skirtumą iki trijų taškų. Tačiau seto pergalė atiteko ,,KMAIK" komandai - 19:25 (0:2).

Trečiajame sete vyko atkakliausia kova. Viso seto metu abiejų komandų jėgos buvo apylygės. Tiek ,,Kauno technikos kolegija", tiek ,,KMAIK" vaikinai rengė pergalingas atakas ir rinko taškus. Ir nors ,,KMAIK" ekipa darė daugiau klaidų, nei priešininkai, jie pelnė ir daugiau taškų. Setas baigėsi ,,KMAIK" pergale - 22:25 (0:3).

Po rungtynių ,,KMAIK" kapitonas Rytis Kerutis sakė, kad džiaugiasi rungtynių pergale ir kad buvo labai smagios rungtynės, priešininkai šaunuoliai.

Puslapis peržiūrėtas: 4099

Komentarai