Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Aidi Aidi vs INTI (3:1)

,,Aidi aidi'' pergalė prieš ,,INTI''

,,Aidi aidi'' pergalė prieš ,,INTI''

Kovo d. 18:00 val. RIO Arenos aikštelėje įvyko Žaliųjų D lygos rungtynės. Atkrintamųjų varžybų ketvirfinalyje susitiko šeimininkų teises gavusi ,,Aidi Aidi" ir ,,INTI" (svečiai) komandos. Po keturių setų kovos, pergalė atiteko ,,Aidi aidi" žaidėjams, rezultatu - 3:1.

Pirmame sete pirmavo ,,Aidi aidi’’ komanda. Nieko nelaukusi sparčiu tempu žaidėjai didino, ištisomis taškų atkarpomis, rezultatų skirtumą (rez.: 5:6; 11:7; 16:7). Įpusėjus setui, ekipa ,,INTI’’ stengėsi įsiveržti į priekį, tačiau darytos klaidos kliudė pelnyti reikiamą kiekį taškų. ,,Aidi aidi" žaidimo aikštelėje demonstravo komandinį žaidimą ir setą užbaigė rezultatu 25:18 (1:0).


Antrame sete jau savo ryžtą rodė ,,INTI‘‘ komandos žaidėjai. Šioji nuo varžovų įnirtingai grūmėsi blokuotais mušimais. Tuo tarpu ,,Aidi aidi‘‘ nebepavyko susižaisti, nors ir išnaudojo turimas pertraukėles, tačiau tai iš esmės situacijos nekeitė. Komandai pritrūko laiko ir jėgų. Žaidimas baigėsi kėlėjos Simonos Trijonytės ir Evaldo Jurgelevičiaus taiklia ataka, kurios varžovams nepavyko blokuoti. Setas baigėsi rezultatu 21:25, (1:1).


Trečiasis setas buvo priešingas antrajam. ,,Aidi aidi‘‘ komanda ir vėl įsižaidė ir veržėsi į priekį. Šiame kėlinyje ypatingai pasižymėjo Giedrė Petronė ir Arūnas Dankovskis, kurie rengė rezultatyvias atakas, o šioms buvo sunku pasipriešinti ,,INTI‘‘ . Pastaroji komanda norėjo setą sužaisti kuo geriau, tačiau per stipriai sviestas kamuolys lėmė taškų praradimą. Komandiniu žaidimu ,,Aidi aidi‘‘ užbaigė ir trečiąjį setą, rezultatu 25:16, (2:1).


Ketvirtame sete pagavę azartą ,,Aidi aidi" žaidėjai žaidimo vairą ir toliau laikė savose rankose, vienas po kito rinko taškus (rez. 3:1; 9:4; 13:8). Visgi, kad ir kaip stengėsi ,,INTI‘‘ atsigriebti, tačiau komandai nepavyko atlaikyti šeimininkų atakų. Galiausiai, svečiai turėjo pripažinti, kad šį kartą ,,Aidi aidi’’ ekipa stipresnė. Žaidimas baigėsi rezultatu 25:15, (3:1).


Po rungtynių komanda nugalėtoja ,,Aidi aidi‘‘ džiaugėsi varžybomis bei savo komandiniu žaidimu.

Puslapis peržiūrėtas: 6416

Komentarai