Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: INTI vs ASU (1:3)

Po ilgos pertraukos „ASU“ sugrįžta į lygą su pergale prieš „INTI“

Po ilgos pertraukos „ASU“ sugrįžta į lygą su pergale prieš „INTI“

Vasario 4 dieną,  Aleksandro Stulginskio universiteto sporto salėje įvyko D "Žalių" lygos varžybos. "ASU" (šeimininkai) gynėsi prieš "Inti" (svečiai) ekipą. Po keturių setų kovos, salės šeimininkai šventė pergalę rezultatu 3-1.

Pirmasis setas prasidėjo abiejų komandų taškų mainais (4:4). Toliau rungtynės pakrypo "INTI" komandos naudai (5:7; 12:15). Nors "ASU" komanda stengėsi savo priešininkus pasivyti, tačiau vaikinai buvo išsiblaškę, sunkiai sekėsi susikaupti žaidimui (16:19). Tačiau prie padavimų linijos atsistojo A.Kazlauskas, kuris pradėjo į savo švieslentės pusę "krauti" taškus. Komandos kapitono M.Vaivados sumotyvuoti komandos nariai susikaupė ir puikiai užbaigė kelinį (25:20) 

Antrasis kėlinys prasidėjo "ASU" komandos spurtu pirmyn (5:2). Tačiau "INTI" komanda net nemėgino nusileisti ir puikiais S.Trijonytės padavimais išsiveržė į priekį (5:8). "ASU" komandos nariai pasimetė, tačiau prie padavimų linijos atsistojo komandos kapitonas M.Vaivada.  Puikiai paduodamas kamuolį į priešininkų aikštelės pusę pelno ace'ą ir taip tarsi pasakė savo komandos draugams "dabar arba niekada". (12:8). Tai supratę vaikinai susiėmė ir neatsipalaidavo. Nors "INTI" ekipa ir ėmė minutines pertraukėles, tačiau jos neišgelbėjo jų. "ASU" komandos žaidėjas, 6 numeris, M.Papartis sudaužė visas "INTI" komandos viltis pasivyti varžovus. Nuo padavimų linijos su puikiais padavimais savo komandą išvedė į priekį net 11 taškų skirtumu (23:10). "INTI" atidavė šį kėlinį šeimininkams (25:13)

Trečiasis kelinys buvo netikėtas ir permainingas. Komandos keitėsi taškais ir tai viena, tai kita komanda pirmavo (4:4; 6:7; 9:10). "ASU" komandos panelė, E.Bindokaitė, atsistojo servuoti kamuolius, kurių nesugebėjo priimti "INTI" komandos nariai: T.Rugelis ir A.Žmuidina, jiems tai buvo tarsi misija neįmanoma. Taip šeimininkai išsiveržė į priekį (13:10; 17:11). Tačiau tai truko neilgai. "INTI" komandoje iniciatyvos ėmėsi komandos kapitonas E.Dambrauskas, kuriam talkino S.Trijonytės ir G.Nariuševičiūtės duetas. "INTI" pradėjo "kvėpuoti" į nugarą ir garliausiai išsiveržė į priekį (19:21). Tačiau į tokį akibrokštą "ASU" komandos nariai G.Okas ir Š.Sadauskas atsakė keturiais taškais (23:22).  Bet visa kova "užvirė", kada "INTI" išlygino rezultatą (23:23). Abi komandas skiria tik du taškai iki pergalės: "ASU" iki rungtynių pergalės, o "INTI" iki seto pergalės. Sirgaliai šaukė: "ASU, ASU, ASU", tačiau tai nepadėjo šeimininkams laimėti šio seto. Kėlinys baigėsi "INTI" komandos naudai (26:28)

Ketvirtas kėlinys buvo panašus į pirmajį, kada komandos mainėsi taškais (4:2; 6:7; 11:10). Ketvirtame kelinyje "ASU" komandoje puikiai pasižymėjo M.Paparčio ir M.Vaivados duetas, o "INTI" ekipoje E.Dambrausko, T.Venckaus ir S.Trijonytės trio. (15:13). "INTI" komanda pradėjo daryti klaidas kamuolio priėmime ir gynyboje, kuo naudojosi salės šeimininkai, taip įgydami persvarą (21:16). Nors svečiai ir stengėsi iš paskutiniųjų ir mėgino išlyginti setų santykį, tačiau paskutiniuosius taškus, komandai pelnė G.Okas ir Š.Sadauskas. Kėlinys baigėsi "ASU" komanos naudai (25:19).

Po rungtynių kalbintas "ASU" komandos kapitonas M.Vaivada teigė: "Ačiū varžovams už puikias rungtynes. Šiandien mums sekėsi labiau, gaila, kad šiandien negalėjo dalyvauti keletas žaidėjų dėl ligos. Tikimės, kad toks, pergalingas,  sugrįžimas po ilgų "atostojų" nepakiš kojų kitose rungtynėse. O vaikinams noriu palikėti, žaidžian ir neatsipalaiduojam!"

Puslapis peržiūrėtas: 4653

Komentarai