Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Kauno technikos kolegija (3:1)

„LSMU“ vaikinai namuose įveikė „Kauno technikos kolegiją“

„LSMU“ vaikinai namuose įveikė „Kauno technikos kolegiją“

 Vasario 12d. 19:15 val. LSMU VA sporto rūmų salėje vyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko šeimininkai- "LSMU" komanda ir svečiai- "Kauno technikos kolegijos" ekipa. Po keturių setų kovos LSMU įrodė savo pranašumą ir laimėjo varžybas- 3:1

Pirmasis setas aikštės šeimininkams klostėsi kur kas sklandžiau ir rezultatyviau nei "Kauno technikos kolegijai", jie nuo seto pradžios vaizdavo puikias atakas (ypatingai šiame sete pasižymėjo M. Brazauskas ir L. Strazdauskas), įgijo stabilų taškų pranašumą ir jo "neišbarstė" iki pat seto pabaigos. "Kauno technikos kolegijai" šis setas ėjosi kur kas sudėtingiau, jie darė nemažai klaidų ir deja, jis baigėsi ne jų naudai- 25:14.

Antrasis setas buvo labai panašus į pirmąjį: "Kauno technikos kolegija" vis dar darė nemažai klaidų puolime bei gynyboje, o "LSMU" komandos vaikinai taip pat nuo seto pradžios ėmėsi iniciatyvos taškų rinkime, išsiveržė į priekį, kūrė rezultatyvias ir akiai gražias atakas bei setą baigė pergalingai- 25:16.

Trečiajame sete vyko kur kas įdomesnė ir labiau intriguojanti kova. Pradžia buvo labai panaši į pirmųjų dviejų, tačiau "Kauno technikos kolegijos" vaikinai tokio pat seto scenarijaus tikrai nenorėjo ir nė negalvojo pasiduoti, tad sumažino savo daromų klaidų skaičių, o svečių daromomis klaidomis pasinaudojo ir išlygino rezultatą (24:24) bei sugebėjo jį laimėti rezultatu 28:26.

Ketvirtajame sete "Kauno technikos kolegijos" vaikinų akyse matėsi naujai įsižiebusi viltis, lyg laimėtas trečiasis setas jiems suteikė dar daugiau noro bei jėgų. Šiame sete abi komandos žaidė apylygiai, tai rodo ir seto viduryje esantis rezultatas (14:13). Tačiau pralaimėtas trečiasis setas taip pat padarė įtakos ir "LSMU" vaikinams, jie sumažino savo daromų klaidų skaičių, pagerino puolimą ir tai leido jiems laimėti šį setą (25:19) bei rungtynes (3:1).

Po varžybų "LSMU" komandos kapitonas M. Brazauskas komentavo: "Nors patys darėme nemažai klaidų, dėl kurių, manau, ir pralaimėjome trečiąjį setą, tačiau varžovai jų darė kur kas daugiau, tad gal tai ir lėmė mūsų pergalę. Tačiau reziume- varžybos buvo tikrai gana įdomios ir smagios. Ačiū varžovams už kovą."

Puslapis peržiūrėtas: 4584

Komentarai