Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dobilas vs LSMU (3:1)

,,Dobilas'' namuose nurungė ,,LSMU'' ekipą

,,Dobilas'' namuose nurungė ,,LSMU'' ekipą

Sausio 28 d. 18:00 val. Jonavos KKSC salėje vyko B lygos varžybos. Jose susitko ,,Dobilo’’ (šeimininkai) ir ,,LSMU’’ (svečiai) komandos. Po atkaklių keturių setų kovos, šeimininkai įrodė savo pranašumą ir rungtynes laimėjo rezultatu 3:1.


Nuo pat pirmojo seto pradžios pagreitį įgavusi ,,Dobilo‘‘ komanda rinkte rinko taškus savo naudai (9:2; 18:12). Mat, ,,LSMU‘‘ komandai šiame žaidime trūko susikaupimo, kuo ir naudojosi priešininkai, susirinkę daugiausia taškų iš svečių daromų klaidų. ,,LSMU‘‘ žaidėjai dar bandė vytis varžovus, tačiau jiems prirūko laiko ir vienybės. Žaidimas baigėsi rezultatu 25:18 ,,Dobilo‘‘ naudai.


Antrame sete ,,LSMU‘‘ žaidėjai atkakliai kovojo prieš ,,Dobilą‘‘. Abi ekipos nuo pradžių iki pat pabaigos žaidė taškas į tašką (2:3; 14:12; 16:16; 18:18). Visgi, pasiekus 18:21 rezultatą, Jonavos komanda prarado stabilumą ir lengvai dovanojo taškus priešininkams, taip leisdami ,,LSMU‘‘ komandai atsiplėšti nuo komandos. Pastaroji ekipa ėmė kaupti taškus, prie kurių ypač prisidėjo Marius Brazauskas bei Martynas Krukis. Žaidimas baigtas Šarūno Džiugo smūgiuotu kamuoliu. Svečiams pavyko išlyginti setų rezultatą (1:1), 22:25.


Trečiame sete ,,Dobilo‘‘ komanda nežadėjo lengvos kovos ,,LSMU‘‘. Žaidimas prasidėjo kaip ir antrame kėlinyje – įnirtingai kovojant dėl kiekvieno taško (2:3; 7:7; 10:11). Neapsieita ir be komandų klaidų, kurios sekė viena kitą pakaitomis. Drąsinantys šūksniai skirti ,,Dobilo‘‘ ekipai, skatino juos veržtis į priekį. Jiems seto viduryje pavyko atsiplėšti nuo varžovų šešių taškų persvarą (10:11; 16:11) ir įgytą pranašumą išlaikyti iki žaidimo pabaigos. Nepaisant to, kad komandai trūko jungėjo, puikiai šias pareigas atliko ir pavadavo šiose rungtynėse Audrius Balabonas. Jo keltus kamuolius nesunkiai taškais vertė Mėrūnas Savickas. Šis ,,Dobilo‘‘ duetas ir užbaigė setą rezultatu 25:23, (2:1).


Ketvirtame sete įsivyravo įtampa. Abi ekipos jaučiančios viena kitos spaudimą darė nemažai klaidų, smūgiai aikštelėje buvo kur kas per stiprūs, kamuolys skriedavo į užribį. Komandos viso žaidimo metu patyrė pakylimų ir nuosmukių (5:9; 19:17; 21:22). ,,LSMU‘‘ nuo priešininkų gynėsi blokuotais mušimais, o tuo tarpu ,,Dobilo‘‘ komandos žaidėjus budino salėje esantys sirgaliai. Visgi, setui einant į pabaigą svečiams nepavyko sėkmingai blokuoti priešininkų kamuolio ir žaidimas baigėsi ,,Dobilo‘‘ pergale bei palaikymo komandos džiugiais šūksniais – 25:23, (3:1).


,,Dobilo‘‘ komandos kapitonas Mėrūnas Savickas teigė, jog žaidimas buvo sunkus be komandos dviejų pagrindinių žaidėjų – ypač trūko jungiančio žaidėjo. Komanda džiaugiasi varžybomis su ,,LSMU‘‘ ekipa, kuri stengėsi ir kovojo.

Puslapis peržiūrėtas: 3454

Komentarai