Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs ASU (3:1)

D lygos rungtynėse ,,Tinklo inžinerijos“ pergalė prieš ,,ASU“

D lygos rungtynėse ,,Tinklo inžinerijos“ pergalė prieš ,,ASU“

Vasario 7d. 18:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Tinklo inžinerija" (šeimininkai) ir ,,ASU" (svečiai). Po keturių setų kovos pergale šiandiena džiaugėsi ,,Tinklo inžinerijos" komanda - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo aikštelės šeimininkų iniciatyva. ,,Tinklo inžinerija" nieko nelaukdami ėmė rengti rezultatyvias atakas ir įgavo dvigubą taškų persvarą (8:16). Aikštelės svečiai taip pat nestovėjo vietoje, bet varžovai ir toliau diktavo savo žaidimo sąlygas ir nepaleido lyderių pozicijos. Seto baigtis 25:16 (1:0).

Antrajame sete vyko kur kas nuožmesnė kova. Seto pradžioje jėgą rodė ir taškus rinko ,,ASU" ekipa (2:7). Tačiau ,,Tinklo inžinerija" netrukus rezultatą išlygino (8:7). Komandos apsikeitė rezultatyviomis atakoms, bet tada svečiai ėmė daryti klaidas (20:16). Nors ,,Tinklo inžinerija" jau buvo visai netolo seto pergalės, ,,ASU" komanda surengė įtemptą kova - prasidėjo žaidimas taškas į tašką. Visgi, lemiamus taškus pelnė aikštelės svečiai - jie išlygino rungtynių rezultatą - 25:27 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje vyko lygi kova (8:9). Komandos taškus rinko atkarpomis (15:9; 15:14) ir nei viena ekipa nežadėjo nusileisti. Komandos buvo labiau susikaupusios, darė mažiau klaidų. Ir iki seto pabaigos rodė gražius komandinius žaidimus. Visgi, seto pergalė atiteko ,,Tinklo inžinerijai" 25:22 (2:1).

Ketvirtasis setas vienareikšmiškai sėkmingesnis buvo ,,Tinklo inžinerijai" (14:4; 20:9). ,,ASU" ekipai sunkiau sekėsi gynyboje ir puolime. Abi komandos darė panašų skaičių klaidų, tačiau daugiau pergalingų atakų padarė ,,Tinklo inžinerija". Jie ir džaiugėsi mačo pergale - 25:16 (3:1).

,,Tinklo inžinerijos" kapitonas Rokas Miklušis komentavo: ,,Buvo labai stipri priešinkų komanda, labai smagios rungtynės buvo. Kiek pastebėjau, kolegoms trūko kelių žaidėjų. O mums koją kišo klaidos." Na, o ,,ASU" kapitonas Mantas Vaivada teigė: ,,Trūko pagrindinių žaidėjų. Martynas Papartis, kuris yra su trauma ir Šarūnas Sadauskas stengėsi iš paskutiniųjų, mes su kitais komandos draugais taip pat stengėmės ir padėjom kiek galėjom, tačiau sėkmė buvo kitoj aikštelės pusėj, tai ką galėjom tą ir padarėm. Iki susitikimų kitose varžybose!"

Puslapis peržiūrėtas: 4402

Komentarai