Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: INTI vs Pervesk.lt (3:2)

Įtemptoje kovoje ,,INTI“ iškovojo pergale prieš ,,Pervesk.lt“

Įtemptoje kovoje ,,INTI“ iškovojo pergale prieš ,,Pervesk.lt“

 Kovo 9 d. 19:30 val. įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje susitiko ,,INTI" (šeimininkai) ir ,,Pervesk.lt" (svečiai). Po inirtingos penkių setų kovos pergale galėjo džiaugtis ,,INTI" ekipa. Rezultatas - 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo abiejų ekipų kova - taškas į tašką. Kiek vėliau labiau sektis pradėjo ,,INTI" komandai ir jie po truputėlį ėmė didinti savo pranašumą (2:2; 6:4; 9:6). Šeimininkai savo varžovų atžvilgiu darė labai mažai klaidų, o tai leido jiems įgauti net devynių taškų pranašumą (9:18). Tačiau ,,Pervesk.lt" net nežadėjo taip lengvai pasiduoti. Netrukus jie suėmė save į rankas ir sugebėjo išlyginti rezultatą (23:23). Viso pirmojo seto metu labiausiai išsiskyrė ,,INTI" komandos puolėjas - Egidijus Dambrauskas. Žaidėjas statė ,,sienas" bei savo ekipos atakas užbaigdavo lengvais taškais. Ir vis gi, šeimininkai šį mačą buvo pranašesni. Seto baigtis - 26:24 (1:0).

Antrajame sete apsikeitus aikštelės pusėmis, apsikeitė ir komandų sėkmė. Nuo pat mačo pradžios labiau sekėsi ,,Pervesk.lt" ekipai, kai tuo metu aikštelės šeimininkai ,,pametė" savąjį žaidimą (2:5; 6:10). Svečiai sėkmingai padavinėjo kamuolius, rezgė rezultatyvias atakas bei blokavo. Nors seto viduryje ,,INTI" ekipa išlygino rezultatą - 15:15, tačiau neilgam. Netrukus ,,Pervesk.lt" spurtavo ir užbaigė mačą rezultatu - 18:25 (1:1).

Trečiasis setas buvo labai panašus į antrąjį, tik šį kartą vadžias laikė ,,INTI" komanda. Į aikštelę įžengęs Evaldas Jurgelevičius paėmė žaidimą į savo rankas ir neleido varžovams išsiveržti į priekį. Seto viduryje ,,Pervesk.lt" išlygino rezultatą, o tuomet prasidėjo trumpa tačiau inirtinga kova dėl kiekvieno taško. Po rezultato - 19:21 ,,INTI" spurtavo ir sėkmingai užbaigė trečiąjį setą, taip dar labiau suintriguodami rungtynes. Rezultatas - 25:21 (2:1).

Ketvirtąjį setą ,,Pervesk.lt" pradėjo be klaidų, tai turbūt ir padėjo jiems po truputėlį vis kaupti ir kaupti taškus ,,į savo kišenę". Kai tuo metu aikštelės šeimininkams sunkiai sekėsi rezultatyviai atakuoti, o ir darė nemažai klaidų. Ketvirtajame sete į rankas save suėmė svečių žaidėjas Jurij Astafjev, kuris pirmojoje rungtynių dalyje nelabai pasižymėjo, o štai šiame sete rinko taškus ir vedė savo ekipą į priekį. ,,INTI" nebepavyko pasivyti priešininkų. Mačas baigėsi rezultatu - 16:25 (2:2).

Penktojo seto pradžioje nebuvo galima nuspėti šio vakaro nugalėtojų. Abi komandos rodė didelį ,,užsidegimą" laimėti, bet vis gi ,,INTI" pratrūko ir įrodė, jog turi daugiau parako. Sėkmingai užbaigė setą ir laimėjo rungtynes nežymia persvara - 15:12 (3:2).

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 6266

Komentarai