Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Blokada (3:2)

Rudens „RIO“ vyrų taurę 2019 LSMU vaikinai pradėjo pergalę

Rudens „RIO“ vyrų taurę 2019 LSMU vaikinai pradėjo pergalę

 Šiandien Rugsėjo 23 d. 19:15 LSMU sporto rūmuose susitiko viena kitos vertos komandos LSMU - Blokada ir po 5 setų inirtingos ir emocionalios kovos, svečiai turėjo pripažinti šeimininkų pranašumą 3:2 (23:25; 25:21; 25:21; 23:25; 15:12)

Pirmasis setas prasidėjo LSMU vaikinų spurtų 7:4, bet netrukus po to svečiai prisivijo savo varžovus ir iki seto pabaigos virė atkakli kova dėl kiekvieno taško. Komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis kaip ir klaidomis, pirmajame sete abi komandos daug klydo, bet seto pabaigoje su savo klaidomis susitvarkiusi Blokada ekipa setą pabaigė sėkmingiau, setas pasibaigė 23:25.

Antrasis setas prasidėjo panašiu scenarijum, tik šį kart setui einant į pabaigą labiau susikaupę buvo LSMU vaikinai, jie pasidarė neblogą atkarpą ir to pasekoje laiminėjo 19:14, Blokados tinklininkai bandė kovoti su jais, bet jiems teko pripažinti šeimininkų pranašumą 25:21.

Trečiasis setas beveik niekuo nesiskyrė nuo antruojo, komandos sekmingai puldavo, keisdavosi rezultatyviomis atakomis, bet seto pabaigoje geriau su savimi susitvarkė LSMU ir šį setą kaip ir antrąjį, tokiu pačio rezultatu laimėjo šeimininkai 25:21.

Ketvirtajame sete nieko prarasti neturėdami Blokados tinklininkai į aikštelę ėjo va bank. Jie iki seto pabaigos pasidarė 10 taškų persvarą 9:19, bet tada prasidėjo LSMU žaidėjo Augusto Želvio dominavimas aikštelėje. Jo blokas buvo sunkiai pralaužiamas Blokados tinklininkais, o po lengvai apsigintų atakų, jis puikiai realizuodavo jam suteiktus šansus užbaigti atakas, bet to neužteko ir setas pasibaigė 23:25.

Penktajame sete abi komandos labai norėjo pergalės ir puikiai pradėti taurės turnyro varžybas pergale, bet pergalę gali atitekti tik vieniems. Setą geriau pradėjo šeimininkai, bet kaip ir visas rungtyne iš kart po to sekė svečių spurtas ir komandos aikšteles pakeitė beveik rezultatui esant lygiam 8:7. Tada prasidėjo LSMU žaidėjo Augusto Želvio nuostabus žaidimas, jis stengėsi viską daryti, kad tik iškovotų pergalę ir setas pasibaigė 15:12. 

Po rungtynių paklaustas LSMU vaikinų treneris Pranas Mockus, kas lėmė šiandienos pergalę? Jis atsakė: žaidėme banguotai, pirmose varžybose darėm daug klaidų, mum pasisekė, kad jų daug darė ir varžovai, smagu pradėti sezoną pergalę ir tikiuosi, kad tai nebus mūsų paskutiniųjų pergalių ir toliau tobulėsime kaip  komanda, ačiū varžovams už gražią kovą, taip atsakė treneris 

Puslapis peržiūrėtas: 5857

Komentarai