Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Nemunas (3:2)

„Sporto fėja“ po sunkios kovos nugalėjo „Nemuną“.

„Sporto fėja“ po sunkios kovos nugalėjo „Nemuną“.

Balandžio 4 dieną, 20 valandą įvyko "C" lygos atkrintamosios varžybos. Susitiko "Sporto fėja" ir "Nemunas", po penkių setų kovos "Sporto fėja" parodė, kad jie visgi yra stipresni ir laimėjo.

Pirmajame sete energingesni buvo "Sporto fejos" vyrai, jie lengvai rinko taškus, mažai klydo, kai jų priešininkai savo jėgomis pelnė tik 7 taškus ir darė labai daug klaidų. Šį setą laimėjo "Sporto fėja" rezultatu - 25:15 (1:0). 

Antrajame sete "Nemunas" stipriai pagerino savo puolimą ir pradėjo rinkti taškus vieną po kito, tačiau didelis klaidų skaičius neleisdavo jiems atitrūkti nuo "Sporto fėjos". Seto pabaigoje puolime puikiai sužaidė "Nemunas" ir laimėjo setą rezultatu - 21:25 (1:1).

Trečiajame sete "Nemunas" nestabdė ir toliau puikiai puolė. Jie nuo seto pradžios susirinko šešių taškų persvarą ir ją didžiają seto dalį išlaikė. Rezultatui pasiekus - 15:22 "Sporto fėja" spurtavo ir buvo pasivyję savo priešininkus, tačiau lemiamais taškais "Nemunas" buvo geresni ir jie laimėjo setą rezultatu - 23:25 (1:2).

Ketvirtajame sete vėl pas "Sporto fėja" atsirado energija, jie labai stengėsi del kiekvieno taško, o "Nemunas" atrodė pavargė ir į priešų atakas atsakydavo savo klaidomis. Šį setą "Sporto fėja" laimėjo rezultatu - 25:14 (2:2).

Penktajame sete "Sporto fėja" ir toliau puikiai žaidė, mažai klydo ir puikiai rengė rezultatyvias atakas. Jų priešininkai atrodė, kad nebeturi jėgų ir sunkiai rinko taškus. "Sporto fėja" iki seto pabaigos nesustojo ir laimėjo rezultatu - 15:9 (3:2).

Po varžybų "Sporto fėjos" žaidėjas Esmiraldas Sliežauskas komentavo: "Šiandien buvo labai sunkios varžybos, varžovai parodė puikia kovą. Labai džiaugiames, kad šiandien sugebėjome prieš juos laimėti".

Puslapis peržiūrėtas: 7301

Komentarai