Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ „Heksa ‒ 2“ vs Cukrainis (1:3)

„Cukrainis“ nugalėjo KSM Startas „Heksa ‒ 2“.

„Cukrainis“ nugalėjo KSM Startas „Heksa ‒ 2“.

Moterų pavasario taurės varžybose susitiko šeimininkės "Heksa - 2" merginos ir svečių komandą "Cukrainis". Abi komandos pademonstravo gražia kovą, tačiau geresnės buvo su daugiau patirties merginos iš komandos "Cukrainis". Jos rezultatu - 1:3 įveikė savo varžoves.

Pirmajame sete kiek netikėtai žaidimas buvo labai apylygis, abi komandos vis turėjo savo gerų atkarpų, bet varžovės iškarto atsakydavo savo geru žaidimu ir nei viena komanda nesugebėjo pabėgti. Šiame sete "Cukrainis" labai gerai puolė, tačiau joms lengvai laimėti setą trugdė mylžiniškas klaidų skaičius. Tuo tarpų jų varžovėms daug pastangų idėti nereikėjo kai "Cukrainis" dovanojo taškus vieną po kito. Visgi svarbiausiais taškais "Cukrainis" komandos merginos susikaupė ir sugebėjo setą uždaryti pergalingai rezultatu - 23:25 (0:1).

Antrajame sete "Heksa-2" atliko daug keitimų ir jų žaidimas suprastėjo, dingo visa kokybė ir prasidėjo klaidų liūnas. Tuo tarpų "Cukrainis" negalėjo girtis sumažintu klaidų skaičiuma, tačiau jos atidirbdavo savo klaidas puolimė ir šiame sete tai darė puikiai, nepalikdamos daug vilčių savo varžovėms jos laimėjo triuškinamu rezultatu - 16:25 (0:2).

Trečiajame sete "Heksa-2" komanda vėl išleido savo svarbiausias žaidėjas į aikštelė ir kovojo dėl pergalės. Jos puikiai puolė ir gynės, labai gerai padavinėjo servus, tačiau tas didelis neišprovokuotų klaidų skaičius vis gadino žaidimo kokybė. "Cukrainis" komandos žaidėjos daug savo žaidimo nepakeitė, geras puolimas, daug klaidų, tačiau vien gero puolimo šiame sete neužteko ir jos turėjo pripažinti pralaimėjimą rezultatu - 25:23 (1:2).

Na o ketvirtajame sete "Cukrainis" žaidėjos suimė save į rankas ir pradėjo atsakingiau žaisti, jos stipriai sumažino klaidų skaičių ir tas ryškiai pasimatė jų žaidimo kokybės pagerėjime. Tuo tarpu "Heksa - 2" turėjo daug noro, bet dažnai tas noras konvertavosi į klaidas ir jų žaidimas sunkiai klyjavosi. Seto pabaigoje šeimininkių komandos žaidimas visiškai sugriuvo, jos pralaimėjo atkarpą 1:8 ir turėjo pripažinti, kad varžovės šiandien buvo geresnės. Jos laimėjo rezultatu - 18:25 (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 6991

Komentarai