Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Tinklo inžinerija (3:0)

Pavasario „Sportturas“ vyrų taurėje „Vitameda“ nugalėjo „Tinklo inžinerijos“ ekipą

Pavasario „Sportturas“ vyrų taurėje „Vitameda“ nugalėjo „Tinklo inžinerijos“ ekipą

 Gegužės 2 dieną, 18:30 val., RIO Arenos sporto salėje, Pavasario "Sportturas" vyrų taurės 6x6 varžybose susitiko ,,Vitameda‘‘ (šeimininkai) ir ,,Tinklo inžinerija‘‘ (svečiai) ekipos. Po trijų setų kovos, pergalę iškovojo ,,Vitamedos‘‘ ekipos vaikinai, rezultatu - 3:0 (27:25; 25:19; 25:20).

Pirmasis setas prasidėjo "Vitamedos" pelnytais taškais. Nors "Tinklo inžinerijos" vaikinų ekipos startas buvo lėtas, tačiau neleido priešininkams išsiveržti į priekį (19:19). Užverda tikra kova, abi komandos mainosi rezultatyviomis atakomis. Tačiau svečių daromos klaidos ir puikus šeimininkų puolimas leidžia "Vitamedos" ekipai nugalėti pirmąjame sete, rezultatu - 27:25 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo lygia kova, tai viena, tai kita ekipa išsiverždavo į priekį ir antrojo seto nugalėtojai buvo nenuspėjami iki pat jo pabaigos. Vaikinai fantastiškai žaidė tiek puolime tiek gynyboje, kovojo dėl kiekvieno taško, jautėsi, kad komandoms tai yra svarbios rungtynės. Vis tik stabiliau sužaidę rungtynių pabaigą, pergalę šventė "Vitamedos" ekipos vaikinai, rezultatu - 25:19 (2:0).

Trečiajame sete žaidimas buvo vėl labai apylygis. Abi komandos labai gerai gynėsi ir taškai buvo ilgi. Tačiau "Vitamedos" komandos vyrukai dažniau versdavo R. Pociaus keliamus kamuolius taškais. Seto pabaigoje šeimininkai gerai sužaidė padavinėdami kamuolį ir laimėjo setą, bei šios dienos rungtynes, rezultatu - 25:20 (3:0).

Po rungtynių kalbintas "Vitamedos" ekipos žaidėjas D. Baltrušaitis, sakė: "Labai džiaugėmės, kad sugrįžo Raimundas, kitaip pradėjo perdavimus dalinti, ko nesitikėjome daugumoje situacijų, bet buvo žymiai įvairesnis žaidimas, ko pasekoje ir laimėjome".

Puslapis peržiūrėtas: 6998

Komentarai