Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Startas 2 vs Fortūna (3:2)

„Startas ‒ 2“ kovoje dėl trečios vietos palaužė „Fortūna“.

„Startas ‒ 2“ kovoje dėl trečios vietos palaužė „Fortūna“.

Gegužės 22 dieną įvyko pavasario "Sportturas" moterų "Žaliosios" taurės finalai, dėl trečiosios vietos susikovė "Startas - 2" ir "Fortūna". Po labai lygios ir įtemtos penkių setu kovos laimėjo "Startas -2".

Pirmajį seta labai gerai pradėjo "Startas - 2" jos iškarto susirinko septynių taškų persvara ir "Fortūnai" buvo sunku jas vytis. "Startas - 2" šiame sete demonstravo pavyzdinga priėmima ir gerą puolimą. "Fortūna" daug mažiau klydo nei "Startas - 2" komanda, bet joms nesisekė užpulti, gerą žaidimą demonstravusios "Startas - 2" merginos ir nugalėjo šiame sete rezultatu - 25:22 (1:0).

Antrajame sete žaidimas visiškai pasikeitė "Fortūna" pastiprino savo padavimus ir "Startas - 2" pradėjo dažnai klysti. Šiame sete "Startas - 2" savo jėgomis pelnė vos penkis taškus, o jų priešninkės smaginosi ir lengvai laimėjo šį setą rezultatu - 17:25 (1:1).

Trečiasis setas buvo beveik identiškas antrajam "Fortūna" puikiai puolė ir servavo, o "Startas - 2" meginos atrodė sutrikusios ir nelabai rado savo žaidimo, didėlis jų klaidų skaičius pralaimėjo joms ir šį setą rezultatu - 17:25 (1:2).

Ketvirtajame sete "Startas - 2" merginos susitvarkė su spaudimu ir parodė charakterį, jos vėl pradėjo demonstruoti nuostabų žaidimą rengdamos atakas vieną po kitos. "Fortūna" irgi atsakydavo savo rezultatyvioms atakomis, tačiau labai didelis klaidų skaičius nulėme, kad jos pralaimėjo rezultatu - 25:20 (2:2).

Penktajame sete kova buvo labai permaininga anksti seto pradžioje "Startas - 2" turėjo didelę persvara (11:5), tačiau to nepakako ir "Fortūna" sužaidusi puikiai kelis epizodus rezultatą išlygino. Abi komandos kovojo iki paskutinio taško, atidave visą save ir po daug emocijų pareikalavusio seto, sekmė nusišypsojo "Startas - 2" merginoms, jos laimėjo rezultatu - 16:14 (3:2).

Po varžybų "Startas - 2" trenerė Jolita Kontvainienė sakė: "O Dieve, Dieve, man aukščiausioje lygoje mažiau nervų nei čia. Jos veda mane iš proto, bet labai džiaugiuosi, kad sugebėjom laimėti".

Naudingiausia žaidėja nugalėtojų komandoje buvo išrinkta: Kamilė Šaluchaitė.

Puslapis peržiūrėtas: 6612

Komentarai