Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: RIO Arena vs Kėdainių „Laumetris“ (3:0)

Kėdainių „Laumetriui“ teko pripažinti „RIO arenos“ pranašumą

Kėdainių „Laumetriui“ teko pripažinti „RIO arenos“ pranašumą

 Vasario 21 dieną, Kauno RIO arenos II aikštelėje susitiko dvi A lygos komandos. "RIO arena" namų arenoje priėmė Kėdainių "Laumetrį". Po trumpos, laiko atžvilgiu kovos, rezultatu 3:0 "RIO arenos" vaikinai šventė pergalę.

Pirmasis setas prasidėjo abiejų komandų rezultatyvių atakų apsikeitimu. Tačiau vėliau "RIO arenos" komanda pradėjo sparčiai tolti nuo savo varžovų (13:4). Nors Kėdainiškiai ir mėgino atkovoti taškų, tačiau tai jiems sekėsi labai sunkiai (19:9). Puikiai paduoti J. Laurinavičiaus servai lėmė seto baigtį (25:12)

Antrojo seto pradžia buvo įdomi, komandos taškas į tašką žaidė ir nepavyko nei vienai lyderiauti (6:6). Tačiau po minutinės pertraukėlės, kurios paprašė "RIO arenos" treneris viskas vėl grįžo į savo vėžias. (13:8). "Laumetris" pradėjo klysti ir šeimininkų blokai buvo nepramušami. (19:15). Paskutinįjį tašką į varžovų aikštelės pusę "sukalė" R.Beržinis, kuris puikiai sužaidžia su komandos jungiančiuoju žaidėju L.Oleškevičiumi (25:17)

Trečiame sete "RIO arenos" ekipa tarsi  atsipalaidavo ir "buksavo" kėlinio pradžioje, tačiau tai truko neilgai (9:7). Svečių komandos žaidėjai stengėsi iš paskutiniųjų bent kiek pasivyti savo priešininkus, tačiau tai jiems buvo begalo sunku.(19:14). Nors kėdainiškių jungiantysis J.Gabrusenas puikiai skirstė kamuolius komandos nariamas, tačiau "RIO arenos" gynyba kalbėjo už save (25:16).

Puslapis peržiūrėtas: 4806

Komentarai