Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: INTI vs BOOOM! (3:1)

,,INTI'' palaužė ,,BOOOM!'' komandą

,,INTI'' palaužė ,,BOOOM!'' komandą

 Sausio 26 dieną, Kauno technikos profesinio mokymo centre, 19:30 val. susitiko D „Žalių“ lygos komandos. „INTI“ (Šeimininkai) ir „Booom!” ekipos. Po intriguojančių keturių setų kovos, “INTI” šventė pergalę 3:1


    Pirmasis setas prasidėjo “INTI” komandos “pabėgimu” į priekį nuo varžovų (8:1). Į šiuos aštuonis taškus “BOOOM!“ komanda atsakė tik trimis taškais, o šeimininkai toliau veržėsi į priekį (12:3). „INTI“ komanda ir toliau tolo nuo priešininkų (19:5). Tačiau šeimininkai suklupo... Tuo naudodamasi svečių komanda pradėjo vytis savo priešininkus (21:17). „INTI“ Komanda klydo priėmime, o ypač užpuolant savo priešininkus. Setą laimėjo šeimininkų komanda, kuri paskutiniuosius seto taškus surinko tik iš savo priešininkų daromų klaidų. (25:19)


    Antrasis setas buvo inirtingas. Komandos neleido nutolti vienai nuo kitos dideliu taškų skirtumu (5:3; 10:7). Komandos kabinosi viena į kitą kiek galėdamos. „BOOOM!” komandos žaidėjas V.Mockus už necenzūrinius žodžius užsidirbo geltoną kortelę. Tai svečius tarsi dar labiau uždegė kovai. (17:12). Nors tai jau buvo per vėlu, tačiau „BOOOM!‘ komanda nepasidavė ir žaidė iki paskutinio taško. „INTI“ komanda išlaikė persvarą viso kėlinio metu, tačiau suprato, kad reikia žaisti, nes kitaip nelaimės. Taip padarę, išplėšė antro seto pergalę (25:18)


   Trečiasis kėlinys tarsi persisvėrė. Po nuobaudos V.Mockui, komandos žaidėjai susikaupė ir žaidė dar užtikrintiniau. Persvarą buvo jų pusėje (1:5; 10:7). Nors „INTI“ komanda ir priešinosi, tačiau klaidų gausa jų aikštelės pusėje neleido komandos „vedliams“ E.Dambrausko, E.Jurgelevičiaus ir jiems talkinančiai S.Trijonytei susikaupti (13:17; 14:22). Visą kelinį pirmavusi svečių ekipa išplėšė pergalę (20:25)


    Ketvirtasis setas buvo tikrai „karštas“ ypač, paskutinieji seto taškai. Entuziastingai nusiteikusi „BOOOM!” ekipa įgavusi antrą kvėpavimą ir viltį,  po trečio seto pergalės rinko taškus (3:5, 5:7). Tačiau „INTI‘ ekipa susikaupė ir suprato, kad dabar arba nieko, nes priešininkai tikrai stiprūs. Šeimininkai persvėrė rezultatą savo naudai (9:8). Vieno taško persvara augo iki kėlinio galo kol „INTI“ komandos narys patyrė  traumą (19:17). Tokia situacija negailestingai pradėjo naudotis priešininkai ir rezultatas patapo lygus (22:22). Abi komandos klydo, jaudinosi, tačiau žaidė iki paskutinio taško. „BOOOM!“ komandos kapitonė G.Liaudanskienė padarė „zonos“ klaidą ir „INTI“ ekipa vėl išlygino kėlinio rezultatą (26:26). Po tokios, gana grubios klaidos, svečiams nepavyko susikaupti. Rezultatu (29:27), komanda „INTI“ šventė pergalę.

Puslapis peržiūrėtas: 3378

Komentarai