Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Sporto fėja (1:3)

„Sporto fėjos“ ekipa laimėjo prieš „Nutpos“ komandą

„Sporto fėjos“ ekipa laimėjo prieš „Nutpos“ komandą

 Kauno TPMC sporto salėje, sausio 23 dieną, įvyko ,,B lygos'' varžybos. Šeimininkai, „Nutpos“ ekipa į svečius priėmė „Sporto fėjos“ komandą. Po keturių kėlinių „Sporto fėja“ džiaugėsi pergale.1-3
Rungtynių pradžioje iniciatyvos ėmėsi „Nutpos“ ekipa, kuri demonstravo tikrai gražų žaidimą. Ne ką blogiau žaidė ir jų priešininkai. Setui įpusėjus, komandas skyrė tik vienas taškas, tačiau priekyje visdar „Nutpos“ komanda. Paskutiniai taškai buvo žaidžiami apylygiai, tačiau lemiamus taškus pelno „Nutpos“ ekipa, taip laimėdama kėlinį. (28-26)
Antrame kėlinyje, labiau sekėsi ir mažiau klaidų darė „Sporto fėjos“ vyrai, kurie nepalyginamai geriau gynėsi, nei jų priešininkai. „Nutpos“ komandoje prasidėjo kivirčai ir nesusikalbėjimas, kas turėjo įtakos žaidimo kokybei, taip setui svečiu ekipos naudai.(18-25)
Toliau tęsiantis varžyboms, „Nutpos“ ekipa susikoncentravo į puolimą, ir mažiau dėmesio skyrė gynybai. Šis posukis leido „Sporto fėjai“ išsiveršti į priekį (5:14). Didelis atotrūkis šeimininkus skatino daryti išvadas. Pora nedidelių klaidelių padarę svečiai, leido prisivyti varžovams. Kėliniui pasibaigus, „Sporto fėja“ vėl džiaugėsi pergale.
Paskutiniame, ketvirtame kėlinyje, „Sporto fėja“ vėl veržiasi į priekį, nors „Nutpos“ komanda ir pakeitė savo strateginį sustojimą. Gal tai turėjo įtakos puolime, tačiau gynybiniai elementai buvo nesėkmingi. „Sporto fėja“ stengiasi iš paskutiniųjų, tačiau ir jiems žaidimas nesidėlioja taip kaip norėtųsi. Prie padavimo linijos stoja „Nutpos“ komandos kapitonas (21:24). Rizikuodamas, tačiau puikiai servuoja kamuolius, bet paskutinis taškas mušamas į tinklą, „Sporto fėja“ laimi rungtynes. (23:25)

Puslapis peržiūrėtas: 4089

Komentarai