Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklida vs KTU (3:2)

Po įnirtingos kovos "Tinklida" parklupdė "KTU" komandą. (VIDEO)

Kovo 22 dieną, 16:00 val. šv. Pranciškaus vidurinėje mokykloje susitiko "C" lygos komandos "Tinklida" (šeimininkai) ir "KTU" (svečiai). Rungtynės buvo labai permainingos, bet po atkaklios kovos pergalė buvo šeimininkų rankose rezultatu 3:2.

Pirmasis setas parodė, kad "KTU" ekipa yra ryžtinga ir atsilikusi vos 3-mis taškais, komanda spurtavo atkarpa 1:5. Tačiau fortūna išslydo žaidėjams iš rankų, nepadėjo net R.Raukos keliami preciziški kamuoliai virš tinklo. "Tinklidos" vyrai buvo užtikrinti savo jėgomis ir setą užbaigė rezultatu 25:20 (1:0).

Antrasis setas buvo nenuspėjamas. Šeimininkai gniuždė "KTU" komandą spurtu 8:1, tačiau, pajutę grėsmę, priešininkai bandė atsigriebti ir spurtavo atkarpa 1:7. Bet to taip pat nepakako, kaip ir išnaudotų minutinių pertraukėlių, jog pranoktų salės šeimininkus, kurie buvo ryžtingesni ir setą užbaigė tokiu pat rezultatu kaip ir pirmąjį - 25:20 (2:0).

Trečiasis kėlinys pažadino "KTU" komandos jėgas, žaidėjai buvo veržlūs ir atkaklūs, darė daug blokų, kurių dėka rezultatas buvo palankus šiai ekipai, tuo tarpu "Tinklidos" komanda taip lengvai nepasidavė ir kovojo iki kėlinio pabaigos, bet rezultatas taip ir nepasisuko jų naudai. Setas pasibaigė rezultatu 20:25 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo itin atkaklus ir rezultatas neturėjo didelės persvaros, kol "KTU" ekipos žaidėjai nesusiėmė, - jie spurtavo atkarpa 1:8. "Tinklidos" komanda, atsilikusi jau 6 taškais, vis dar demonstravo neišsemtas jėgas, bet setas ir vėl pasibaigė priešininkų naudai, rezultatas 20:25 (2:2).

Paskutinysis rungtynių kėlinys buvo ne ką mažiau intriguojantis, komandos žaidė be didelės taškų persvaros, tačiau po 8 taško, komandoms apsikeitus aikštelės pusėms, "Tinklida" parmušė "KTU" komandos žaidėjus, kurie padarė daugiau klaidų ir užbaigė setą rezultatu 15:10 (3:2).

Po rungtynių "KTU" komandos trenerė Raminta Šišlienė: ,,Mums pritrūko jungiančio žaidėjo. Mes praktiškai antras rungtynes žaidžiame be jungiančio žaidėjo, ir vėlgi pasikartosiu, yra komanda, su kuria yra sunku lošti, ir plius dar svetima salė. Žodžiu, yra trečios rungtynės, kurios viską nuspręs."

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

 

Puslapis peržiūrėtas: 27748

Komentarai