Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas vs Sporto fėja (2:3)

„Sporto fėja“ išvargo pergalę prieš „KSM Startas“

„Sporto fėja“ išvargo pergalę prieš „KSM Startas“

Vasario 27 dieną, "B" lygos mažojoje taurėje susitiko dvi turnyrinės lentelės lydrės. Šeimininkų komanda "KSM Startas" ir svečiai "Sporto fėja". Komandos buvo labai panašaus meistriškumo, tačiau šiandien laimėjo patirtis, o jaunimui kova pakišo jaudulys ir nepatyrimas. Komandom prireikė net penkių setų, kad išsiaiškintu kuri yra geresnė.

Pirmajame sete šeimininkų komandą pradėjo daug stabiliau ir puikiai sužaidė puldami. "KSM Startas" statė daug gerų užtvarų ir žlugdė priešininkų pasitikėjimą savimi kurie vieną po kito kamuolius siuntė į priešininkų stiprias užtvaras. Iki pat seto pabaigos komandos kovojo taškas į tašką, labai mažas "Sporto fėjos" klaidų skaičius leido jiems vytis savo priešininkus, tačiau jiems pritrūko sekmės gynyboje ir šį setą laimėjo "KSM Startas" rezultatu - 25:20 (1:0).

Antrajame sete "Sporto fėja" atsigavo po pralaimėjimo pirmajame sete ir supykė pradėjo belsti priešininkų gynyba. "KSM Startas" pradėjo dažniau klysti, šiame sete jie sugebėjo suklysti vienuolyka kartų. Šios klaidos jiems neleido rezultatyviai žaisti puolime ir jie savo jėgomis surinko vos šešis taškus. "Sporto fėja" šiame sete atsigavo ir daug šanšų priešininkams nedavė. Jie laimėjo setą rezultatu - 12:25 (1:1).

Trečiasis setas buvo pats įtempčiausias, abi komandos demonstravo nuostabų žaidimą. Nei viena komanda nenorėjo nusileisti ir užvirė kova, "KSM Starto" komandoje buvo nesustabdomas Paulius Osipauskas kuris visus keliamus kamuolius vertė taškais. "Sporto fėja" šiame sete labai gerai blokavo ir neleido priešininkams nei sekundei atsipūsti. Nors abi komandos žaidė labai gerai seto pabaigoje, "KSM Startas" stipriais smūgiais palaužė savo priešininkus ir laimėjo šį setą rezultatu - 26:24 (2:1).

Ketvirtajame sete "Sporto fėja" atsigavo po pralaimėto seto ir nuo pat seto pradžios pradėjo rodyti, kad šiandien jie yra pasiruošė nugalėti. Jie setą pradėjo rezultatu - 1:9, "KSM Startas" jaunuoliai pasimetė ir pradėjo dažniau klysti, jie bandė rodyti kovą ir atsakyti priešininkams geru žaidimu, tačiau jie atrodė "perdegė" ir dažniau siuntė kamuolius į tinklą ar užribį, o ne į priešininkų aikštelė. Tuo tarpu "Sporto fėja" smaginosi puldami ir ruošėsi penktajam setui, kuris jų laukė, nes jie laimėjo rezultatu - 14:25 (2:2).

Penktajame sete "KSM Startas" atsigavo po triuškinamo pralaimėjimo ir pradėjo setą aršia kova. Kova prasidėjo taškas į tašką ir iki pat 11 taškų nei viena komanda nebuvo atitolus daugiau nei dvejais taškais. Tačiau pačioje seto pabaigoje "Sporto fėja" sužaidė nuostabiai blokuodami ir visi "KSM Startas" puolėjo smūgiai gryždavo atgal į jų aikštelė nuo priešininkų blokų. "Sporto fėja" nebuvo nusiteikė nusileisti jaunimui ir parodė, kad turi daugiau patirties žaisdami svarbiais taškais ir pelnė šešis taškus iš eilės taip laimėdami setą ir varžybas rezultatu - 11:15 (2:3).

Puslapis peržiūrėtas: 4695

Komentarai