Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Važiuojam Džesika (3:1)

Po keturių setų kovos pergalę šventė Sporto fėja

Po keturių setų kovos pergalę šventė Sporto fėja

Šiandien, Lapkričio 6 d., Kauno technikos pofesinio mokymo centre, susitiko Sporto fėja ir Važiuojam Džesika ekipos ir po keturių setų kovos pergalę šventė Sporto fėja 3:1. Pirmąjį setą laimėjo "Važiuojam Džesika", bet tada sukruto Sporto fėja ir pergalę išsivežė 3:1.

Pirmasis setas - 23:25

Antrasis setas - 25:18

Trečiasis setas - 25:15

Ketvirtasis setas - 25:18

Po rungtynių nugalėtojų kapitonas pasidalino mintimis apie rungtynes:

Kaip vertinate varžybas?
Pirmos B lygos varzybos, komandoje turime naują narį, nors ir dalyvavome Rudens taurėje, sunku buvo įsibėgėti ir jaudulys šioks toks buvo, nes nežinojome ką pademonstruos varžovai, kurie pernai metais triumfavo D lygoje. Kaip pirmas setas parodė, varžovai tikrai buvo stiprūs ir aplamai šiemet B lyga nusimato kur kas stipresnė nei pernai metais, ir manau kad lengvų pasivaikščiojimų tikrai nebus.

Kas padarė lūžį, po pirmojo seto, kad pradėjote demonstruoti žaidimą?
Tiesiog padarėme išvadas iš savo klaidų, sėkmingai įvedinėjome kamuolius į žaidimą ir pavyko sėkmingai atakuoti, bei taip pat neblogai sudirbome gynyboje na ir žinoma varžovai gal kiek dažniau pradėjo klysti, šie faktai ir davė rezultatą.

Jūsų nuomonė apie rungtynes
Rungtynės buvo gana sunkios, tačiau kaip minėjau vėliau pavyko pagerinti žaidimą ir labai džiaugiamės iškovota pirma pergalę. Tikimės kad šiame sezone jų bus ir daugiau.O varžovams dėkojame už gerą kovą ir linkime jiems sėkmės tolimesnėse B lygos pirmenybėse.

 

Puslapis peržiūrėtas: 2951

Komentarai