Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Mintonet vs Tinklo draugai (1:3)

"Tinklo draugai" įveikė "Mintonet". (VIDEO)

"Tinklo draugai" įveikė "Mintonet". (VIDEO)

Lapkričio 29 d. 19:00 val. KTU statybos ir inžinerijos fakulteto salėje susitiko A lygos komandos: ,,Mintonet“ (namai) ir ,,Tinklo draugai“ (svečiai). Po įtemptos kovos pergalė atiteko svečių komandai, rezultatu – 1:3.


Rungtynės prasidėjo ,,Tinklo draugų“ komandos spurtu (rezultatas 0:5). ,,Mintonet“ komanda pabūgo ir pasiėmė minutinę pertraukėlę, tačiau net ir po jos svečių komanda laikė žaidimo vadeles savo rankose. Setui įsibėgėjus ,,Tinklo draugų“ ekipai sekėsi vis geriau ir geriau, o vieną po kito pelnytus taškus jie palydėdavo džiaugsmingais pasišokinėjimais. Dvigubu taškų skirtumu (8:16) atsiliekanti ,,Mintonet“ komanda pasiėmė jau antrąją minutinę pertraukėlę ir stengėsi prisivyti varžovus. Skirtumą jai pavyko sumažinti iki šešių taškų (rezultatas 17:23). Po minutinės pertraukėlės ,,Tinklo draugų“ komandos trenerė skatino žaidėjus: ,,Prisiimam! Du taškai liko!“. Ir taip jie sėkmingai užbaigė setą rezultatu – 18:25 (0:1).


Antrajame sete iniciatyvą savo rankose vis dar laikė ,,Tinklo draugai“ (rezultatas 4:9). Nors komandos trenerė neleido žaidėjams atsipūsti. Po trečios padarytos klaidos ji komentavo: ,,...ir pasaka be galo. Mes ir vėl pradedam su savo klaidom.“ Pagaliau ,,Mintonet“ komandai pavyko išlyginti rezultatą (17:17), tačiau fortūna ir vėl slydo jiems iš rankų (17:23). Po minutinės pertraukėlės žaidėjai entuziastingai šaukė: ,,Davai, atsiimam!“ ir jau beveik išlygino rezultatą (22:23). Tada minutinės pertraukėlės prireikė svečių komandai, kuriems iki seto pergalės trūko vos dviejų taškų. Komandos trenerė juos ragino: ,,Davai, davai, davai!!!“ ir setas baigėsi jų naudai – 23:25 (0:2).


Trečiajame sete šeimininkai susikaupė ir pradėjo rimtai žaisti. Po rezultato 5:4 jie spurtavo net 7 taškų atkarpa ir išsiveržė svaria persvara į priekį. Tos persvaros pakako iki pat seto pabaigos. Tuo tarpu ,,Tinklo draugai“ darė visa, ką galėjo. Naudojo minutinės pertraukėlės, atliko net tris keitimus, tačiau ir tai situacijos nekeitė. ,,Mintonet“ buvo nepalaužiami - stiprūs smūgiai, aibė ,,eisų“ ir blokų buvo jų atkaklumo banga. Svečių komandos trenerė jau prarado viltį: ,,Šitą partiją jau palaidojom...“,- komentavo ji ir seto pabaiga buvo aiški ir užtikrinta – 25:13 (1:2).


Kuo pasibaigs rungtynės, rodės, nenuspėjama, tačiau ,,Mintonet“ ir vėl paleido žaidimo vairą. Komandos draugams nepavyko ,,paimti“ iškelto kamuolio ir jie nuspręndė pasiimti minutinę pertraukėlę. Išgėrę gaivų gurkšnį vandens jie bandė atremti priešininkų ataką, bet ir vėl nesėkmingai. ,,Tinklo draugai“ buvo nesustabdomi. Ypač pasižymėjo komandos kėlėjas L. Oleškevičius bei jo draugas R. Vaškevičius, kuris pakeltus kamuolius vertė lengvais taškais. Po rezultato 16:19 ,,Mintonet“ vis dar bandė nepasiduoti ir sužaisti iki galo, ragindami save: ,,Davai, palyginam!“, tačiau ir išnaudotos minutinės pertraukėlės didelės naudos neatnešė. Lemiamus taškus pelnė komandos žaidėjas R. Vaškevičius ir rungtynes užbaigė pergalingai, rezultatu – 19:25 (1:3).


Po rungtynių ,,Mintonet“ komandos kėlėjas bei kapitonas L. Kunigėnas komentavo: ,,Trūko susitelkimo. Šiemet iš tikrųjų nesiseka, dar nerandam savo žaidėjo, bet sveikinam priešininkus, gera užtvara, patobulėjęs jaunimas! Na, bet pirmos rungtynės, dar ne sezono pabaiga, tad sveikiname dar kartą varžovus.“


Nugalėtojų komandos trenerė J. Kontvaitienė komentavo: ,,Džiaugiamės, pirma pergalė, tačiau sezoną pradėjome labai prastai, bet dabar gal iš duobės kapstomės. Mes labai jauni, turime įtemptą grafika ir be KTML turime daug rungtynių, pavargstam ir įkrentam į duobę. Dabar nebuvo varžybų, biškį atsigavom, o kai atsigavom galime pademonstruoti žaidimą geresnį“.


 Rungtynių video:

I setas 

II setas

III setas

IV setas

Puslapis peržiūrėtas: 46005

Komentarai