Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Tinklo inžinerija (3:2)

,,LSMU“ apgynė namų sienas nuo ,,Tinklo inžinerijos“ ekipos

,,LSMU“ apgynė namų sienas nuo ,,Tinklo inžinerijos“ ekipos

Vasario 11 d. 19 val. LSMU VA sporto rūmų salėje įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko šeimininkai ,,LSMU" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Tinklo inžinerija". Po įtemptos penkių setų kovos nugalėjo šeimininkai, rezultatu - 3:2 (25:20; 14:25; 22:25; 25:19; 15:9).

Viso pirmojo seto metu vyko apylygė kova. Abi ekipos žaidė atkarpomis, vis lygindamos rezultatą. Tačiau seto pabaigoje, "Tinklo inžinerija" paleido savąjį žaidimą, ėmė dažniau klysti (lyginant padarė dvigubai daugiau klaidų nei priešininkai), todėl tuo naudodamiesi šeimininkai pelnė paskutiniuosius taškus ir iškovojo seto pergalę - 25:20 (1:0).

Antrajame sete "Tinklo inžinerija" pakilo lyg feniksas iš pelenų ir pademonstravo pavyzdingą žaidimą, jie šiame sete beveik neklydo ir puolime buvo nesustabdomi. "Tinko inžinerijos" lyderis D.Overlingas, naikino priešininkų pasitikėjimą savimi savo stipriais smūgiais. Tuo tarpu "LSMU" dažai klydo ir nesusitvarkė su priešų spaudimu šiame sete. Šeimininkai pralaimėjo rezultatu - 14:25 (1:1).

Trečiajame sete žaidimas vėl stojo į savo vėžes. Abi komandos buvo vertos viena kitos, žaidimas vyko visiškai taškas į tašką ir nebuvo nei sekundei aišku kas laimės šį setą. Abi komandos gerai puolė ir tik atėjus lemiamiems taškams tiksliau sugebėjo sužaisti svečių komanda. Jie sugebėjo surengti trijų tašku spurtą sužaisdami nuostabią atkarpą ir to jiems užteko laimėtį šį setą rezultatu - 22:25 (1:2).

Ketvirtajame sete "LSMU" į aikštelė žengė nusiteikė laimėti. Jie pademonstravo susikaupimą ir tiek servuodami, tiek blokuodami stipriai spaudė savo priešininkus, kurie pradėjo daryti daug klaidų ir jų žaidimas sugriuvo. "Tinklo inžinerija" pasimetė prieš gerą "LSMU" žaidimą, kurių puolimas dirbo pilna jėga. "LSMU" šiame sete pademonstruoja tikrasias savo galimybės ir keliauja i penktąjį setą, laimėdami rezultatu - 25:19 (2:2).

Penktajame, lemiame sete "LSMU" ir toliau pradėjo setą nusiteikę laimėti.  Jie iškarto susikrovė didelę persvarą (5:1) ir "Tinklo inžinerijai" teko vytis. Svečių komanda šiame sete išbandė daug variantų ir keisdami žaidėjų pozicijas, tačiau ne viskas pasiteisino ir "LSMU" šiandien džiaugėsi pergale rezultatu - 15:9 (3:2).

,,Tinklo inžinerijos" komandos kapitonas komentavo: ,,Pralaimėjimo priežastis - priešininkai buvo geresni. Man ir komandai vis dar trūksta tvarkos bloke, sunkiai sekėsi stabdyti duomeningus LSMU puolėjus. Taip pat likau nepatenkintas mūsų servais - niekaip nesugebėjom paspausti priešininkų priėmimo, tuo tarpu su jų servais mums susitvarkyti sekėsi sunkiai. Ieškant pozityvo - vis tvarkingiau atrodo komandinė gynyba, taip pat jaučiu, kad kiekvienas tobulėjame asmeniškai, turint omeny, kad daugeliui Tinklo Inžinierių šie metai - pirmieji B lygoje. Tikiuosi iki atkrintamųjų sugebėsime užlipti dar bent laiptelį aukštyn."

Puslapis peržiūrėtas: 4727

Komentarai