Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Kur septintas (3:1)

Įnirtingoje kovoje ,,Tinklo inžinerijos“ pergalė prieš ,,Kur septintas“ ekipą

Įnirtingoje kovoje ,,Tinklo inžinerijos“ pergalė prieš ,,Kur septintas“ ekipą

Lapkričio 13d. 20:40 val. Jono Žemaičio - Vytauto mokykloje - Daugiafunkciniame centre įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Tinklo inžinerija" (šeimininkai) ir ,,Kur septintas" ekipa (svečiai). Po įtemptos ir permainingos kovos pergale džiaugėsi ,,Tinklo inžinerija" - 3:1 (30:28; 24;26; 25:17; 25:18).

Pirmasis setas prasidėjo triuškinančiai ,,Kur septintas" komandos atžvilgiu. ,,Tinklo inžinerija" nuo pirmųjų taškų rengė rezultatyvias atakas ir išsiveržė į priekį (12:3; 14:6). Aikštelės šeimininkai užtikrintai rinko taškus, o svečiai sunkiai atrasdavo savąjį žaidimą. Tačiau žaidimas pasikeitė setui artėjant prie pabaigos, kai ,,Kur septintas" ekipa sumažino daromų klaidų skaičių, ėmė taikliai mušti kamuolius ir vytis varžovus. Kai rezultatas buvo 24:15 ir šeimininkams trūko tik vieno taško iki pergalės, ,,Kur septintas" tinklininkai spurtavo dešimties taškų atkarpa (24:25) taip sumaišydami visas žaidimo kortas. Toliau vyko atkaklus žaidimas, komandos išnaudojo visas pertraukas, ,,Tinklo inžinerija" darė žaidėjų keitimus ir kaip įmanydami kovojo dėl pergalės. Setas baigėsi aikštelės šeimininkų naudai - 30:28 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo priešinga prieš tai buvusio seto. Rungtynių vairą į savo rankas perėmė ,,Kur septintas" ekipa. Svečiai atrado savąjį žaidimą ir taškas po taško tengė rezultatyvias atakas (4:10; 7:14). Tačiau išsiveržę į priekį, lyderių pozicijos ilgai neišlaikė, nes ,,Tinklo inžinerija" taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi ir atakuodami išlygino rezultatą (17:17). Vėl prasidėjo atkakli kova. Abi komados susikaupusios stengėsi pelnyti taškus, ir visgi šio seto pabaiga buvo palankesnė ,,Kur septintas" komandai - 24:26 (1:1).

Trečiajame sete vėl į priekį veržėsi ,,Tinklo inžinerija", ir nors kova buvo lygesnė, nei prieš tai buvusiuose setuose, aikštelės šeimininkai nepaleido savo pranašumo iki seto pabaigos. Žinoma, ,,Kur septintas" ekipa taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi, tačiau tinklininkai darė didesnį skaičių klaidų. Setui artėjant prie pabaigos, kai rezultatas buvo 21:12, svečiai suėmė save į rankas ir rengdami rezultatyvias atakas priartėjo prie varžovų, atrodė, jog pasikartos pirmojo seto situacija, tačiau ,,Tinklo inžinerija" nepasidavė ir užbaigė setą savo pergale - 25:17 (2:1).

Nuo pačios ketvirtojo seto pradžios vienareikšmiškai ir vėl priekyje buvo ,,Tinklo inžinerija". Ekipa rodydama komandinį žaidimą rinko taškus palikdama priešininkus užnugaryje (12:5; 18:7). ,,Kur septintas" ekipai sunkiau sekėsi atremti varžovų atakas ir tik setui artėjant prie pabaigos, svečiai ėmė rinkti taškus, tačiau jiems nebeužteko laiko, nes ,,Tinklo inžinerija" nepaleido savo pozicijos ir užtikrintai užbaigė mačą - 25:18 (3:1).

Po rungtynių ,,Kur septintas" komandos kapitonas Ramūnas Šimkus komentavo: ,,Pritrūko susižaidimo, nes mūsų komandai, kai visi susirinkę tik antra treniruotė, dažniausiai žaidžiam tik keturiese ar penkiese, dėl to yra dar nesusižaidimas, vietomis buvo kvailo bėgiojimo, todėl ir toliau reikia stengtis." Na, o kalbintas ,,Tinklo inžinerijos" kapitonas Tomas Vyšniauskas kalbėjo: ,,Šio sezono debiutinėse rungtynėse mums, kaip ir turbūt visoms komandoms pradžioje sezono, labai trūko tvarkos aikštelėje. Vis dar eksperimentavome, ieškojome optimalaus sąstato, galbūt dėl to vis strigome puolime. Per kai kuriuos nepasiteisinusius mano sprendimus pralaimėjome antrąjį setą. Vis dėl to, sveikinu komandą perėjus į aukštesnę lygą, džiaugiuosi galėdamas padėti draugams ir išbandyti save naujoje pozicijoje. Lauksim kitų varžybų, pažadam kovą visiems priešininkams."

Puslapis peržiūrėtas: 5637

Komentarai