Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Raudondvaris (3:1)

"KTU" privertė patirti pirmąjį pralaimėjimą "Raudondvario" ekipą (VIDEO)

"KTU" privertė patirti pirmąjį pralaimėjimą "Raudondvario" ekipą (VIDEO)

Antradienio vakarą KTU sporto salėje B lygos pirmenybių rungtynėse surėmė dvi pajėgios komandos, tai vietos "KTU" (šeimininkai) ir "Raudondvaris" (svečiai). Nuo pat pirmo seto tarp ekipų vyko atkakli ir graži kova, tačiau šiandienos rungtynėse pranašesni buvo "KTU" ekipa, kuri privertė patirti pirmąjį pralaimėjimą "Raudondvario" ekipą, rezultatu - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo taškas į tašką ir nė vienai ekipai nepavyko įrodyti didesnio pranašumą. Pirmieji į priekį įsiveržė "Raudondvario" ekipa ( 11:14). Po minutės pertraukėlės "KTU" sužaidė sėkmingą atkarpą ir persvėrė rezultatą į savas rankas ( 17:14). Svečiai sugebėjo mažais žingsniais įgyti minimalų pranašumą ( 19:20), tačiau seto pabaigą užtikrinčiau sužaidė "KTU" , kurie laimėjo pirmąjį setą - 25:21 ( 1:0)

Antram setui prasidėjus toliau tarp komandų vyko atkakli kova dėl kiekvieno kamuolio ir įpusėjus setui rezultatas buvo lygus ( 12:12). "Raudondvaris" pirmieji sužaidė keletą sėkmingų atkarpų, kur persvėrė rezultatą į savas rankas ( 16:21). Svečiai neišmėtė pranašumo ir išlygino rezultatą - 22:25 ( 1:1).

Trečiajam setui prasidėjus scenarijus kartojosi kaip ir antrame sete ( 12:12). Tik šį kartą "KTU" pirmiejo šovė į priekį ir perėmė rungtynių kontrolę. Vis dėlto, svečiams pavyko sumažinti skirtumą iki minimalaus ( 19:20). Po minutės pertraukėlės "KTU" sužaidė sėkmingą atkarpą ( 4:1), kur beliko pelnyti vienintelį tašką iki pergalės ( 24:21). Šeimininkai neišleido pergalės iš rankų ir laimėjo trečiąjį setą, rezultatu - 25:22 ( 2:1).

Ketvirtame sete "KTU" toliau žaidė lyg ant bangos ir jau nuo seto pradžios pradėjo tolti nuo varžovų ( 11:6). "Raudondvariui" pavykdavo sumažinti skirtumą, tačiau iškart sulaukdavo atsako iš varžovų. Seto pabaigoje "KTU" spurtavo 6:0 atkarpa, kur sudėliojo visus taškus į vietą ir iškovojo svarbią pergalę, rezultatu - 25:18 ( 3:1)

Po laimėtų rungtynių "KTU" ekipos trenerė, R.Šišlienė, teigė:" Žinojom, kad nebus lengvo pasivaikšiojimo. "Raudondvario" komanda tikrai stipri ir yra viena iš favoričių. Kuo toliau , tuo labiau stipresnės komandos dabar bus. Šį sezoną pirmą kartą su jais susitiko, reikėjo laiko perprasti jų žaidimą. Manau, šiandien mums gal labiau sekėsi. Jeigu būtume mažiau padarę asmenių klaidų, tai rezultatas visai kitoks būtų."

Puslapis peržiūrėtas: 39556

Komentarai