Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dainava vs Kur septintas (2:3)

Kur septintas po praeitos savaitės pralaimėjimo, šiandien šventė pergalę

Kur septintas po praeitos savaitės pralaimėjimo, šiandien šventė pergalę

Šiandien, Lapkričio 4 d., Kauno technikos profesinio mokymo centre, "Žaliūjų" D lygoje susitiko viena kitos vertos komandos,Dainavos ir Kur septintas, po penkių setų šou, pergalę šventė Kur septintas 2:3 (23:25; 25:17; 26:24; 15:25; 12:15).

Pirmas setas prasidėjo šeimininkų dominavimu, nuo pat pirmų taškų, jie nieko nelaukę šovė į priekį ir išsiveržė 15:8. Kur septintas ekipai teko vytis varžovus savuoju spurtu, kuris sekė iš kart ir seto pabaigoje rezultatas buvo 22:19. Tada seto pabaigą nuostabiai sužaidę svečių komandos žaidėjai sugebėjo išlyginti ir persverti rezultatą savo naudai, spurtavę 1:6 atkarpą sugebėjo laimėti setą. Setas pasibaigė 23:25.

Antrajame sete, po netikėtos baigties pabudę Dainavos tinklininkai vėl pradėjo setą įgaudami solidžią persvarą. Kaip netikėtai, bet pagal pirmo seto scenarijų susiklostė ir šis setas. Kur septintas jau buvo beveik pasivyjęs savo varžovus, bet Dainavos tinklininkai pasimokė iš savų klaidų ir šį kart neleido, varžovams laimėti seto. Seto gale pasidarę dar vieną surtą 8:1, šventė antrojo seto pergallę, setų rezultatas išsilygino 1:1, setas baigėsi 25:17.

Trečiajame sete, jau nuo pat pirmų taškų vyko inirtinga kova, komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis ir nei viena komanda nenorėjo pripažinti kitos stiprumo. Seto vyduryje šiokią tokią persvarą turėjo svečiai 14:16. Seto pabaigoje šeimininkams padėjo namų sienos ir geriau susitvarkę su savomis klaidomis Dainavos tinklininkai sužaidė 7:3 atkarpą ir pasiėmė dar vieną setą sau. Setas pabaigėsi 26:24.

Ketvirtajame sete, iki seto vidurio atrodė, kad šeimininkai jau turi savo kišenėje pergalę, bet tada Kur septintas tinklininkai pradėjo demonstruoti akiai patrauklų tinklinį. Jie žaidė va bank, viskas arba nieko. Seto viduryje rezultatas išsilygino 13:13. Po kelių taškų servuoti nuėjo Kur septintas komandos žaidėja Raimonda Putnaitė, ji per savo padavimą padarė 4 eisus, ir jos padavimų nesugebėja atlaikyti Dainavos tinklininkai krito į 0:10 atkarpą. Setas pasibaigė 15:25.

 Penktajame, paskutiniame sete, vis dar ant bangos buvę svečiai seto pradžioje pasidarę solidžią persvarą 2:8. Komandom pakeitus puses, iš kart sekė Dainavos atsakomasis smūgis, kuris iki setui einant į pabaigą išlygino rezultatą į 11:11. Visas jėgas išnaudoję šeimininkai nebeturėjo jėgų, ko pasekoje svečiai dėjo paskutinį tašką, sužaidę 1:4 atkarpą šventė varžybų pergalę 12:15.

Po varžybų paklaustas Kur septintas komandos kapitonas Mantas Strelčiūnas įvertintinti šiandienos varžybas, atsakė: "Sezono pradžia, vis dar žaidžiame banguotai, bet tikiuosi, kad sezonui einant tolyn, mes tobulėsime, šiandien žaidėme prieš panašaus kalibro komandą, džiaugiuosi, kad išėjo išsivešti pergalę".

Puslapis peržiūrėtas: 3339

Komentarai