Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs La Vita Volley (3:1)

„Bellona“ nugalėjo „La Vita Volley“ ekipa

„Bellona“ nugalėjo „La Vita Volley“ ekipa

 Gruodžio 12 dieną, 18:30 įvyko Dailiosios "A" lygos varžybos. Susitiko šeimininkai "Bellona" ir svečiai "La via volley", po inirtingos keturių  setų kovos, "Bellona" įrodė, kad kol kas yra  geresnės. 3:1

 

Pirmajį setą pradėjo ,,Bellona" ekipa ,  komanda puikiai padavė kamuolius ,darė greitas atakas  ir isiveržė į priekį (12:8). Tačiau svečiai ,,La vitta volley" apšilo ir pradėjo rodyti dėl ko čia atvyko. Žaidimas klostėsi tai vienos tai kitos komandos naudai ir po ilgos kovos šį seta laimėjo svečiai, rezultatu - 23:25 (0:1).

Antrojo seto padavimus pradėjo svečių ekipa , puikiomis atakomis joms ir vėl pavyko isiveržti i priekį ( 7:11). Toks skirtumas išliko neilgai , ,,Bellona" ekipa nenorėjo pralaimėti dar vieno seto ir išlygino rezultatą (15:15). Komandos pelnė taškas į tašką , bet žaidimo pabaigoje puikiai susižaidusi šeimininkų komanda laimėjo šį seta , rezultatu - 25:19 (1:1).

Trečiajame sete vyko panašus žaidimas. Pradžioje rezultatas buvo apylygis (6:7), tačiau vėliau ,,Bellona" rezultatyviai mušdami kamuolius į varžovų aikštelės pusę išsiveržė į priekį (19:16). Jos taškų pranašumo nepaleido iki seto pabaigos, ir nors ,,La vita volley" stengėsi dėl pergalės - iki jos pritrūko keturių taškų.- 25:21 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo lemiamas ir triuškinantis ,,La vita volley" ekipai. Nuo pat seto pradžios į priekį isiveržūsi šeimininkų komandą (13:6) neatleido tokios didelės persvaros ir sutriuškino svečių komanda rezultatu - 25:14 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 4017

Komentarai