Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs Kur septintas (3:2)

Kauno technikos kolegija vs Kur septintas

Kauno technikos kolegija vs Kur septintas

Š. m. vasario 14d., B lygos rungtynėse, vykusiose KTK sporto salėje, susitiko Kauno technikos kolegija ir Kur septintas ekipos. Po penkių setų kovos pergalė atiteko Kauno technikos kolegijai rezultatu 3:2.

 

Varžovai buvo verti vieni kitų: varžybos vingiavo nenuspėjamai ir įtemptai. Pradžioje sėkmė šypsojosi šeimininkams, tačiau Kur septintas komanda neatsiliko ir atkakliai vijosi priešininkus iki pat pabaigos. Deja, trijų taškų pritrūko. Seto pabaiga 27:25 (1:0).

 

Antrame sete svečiai susiėmė ir pademonstravo puikų susižaidimą. Panašu, kad oponentai to nesitikėjo, tad setas baigėsi greitai, rezultatu 15:25 (1:1).

 

Trečiame sete įtampa augo. Iš pradžių abi komandos ėjo lygiagrečiai, tačiau netrukus Kauno technikos kolegija suklupo. Kur septintas išsiveržė į priekį septyniais taškais. Nepaisant to, šeimininkai sugebėjo ištaisyti klaidą ir išpešti pergalę. Seto pabaiga 25:22 (2:1).

 

Ketvirtame sete istorija kartojosi. Nei viena komanda neketino nusileisti ir kovėsi iš visų jėgų. Taškai krito tai į vieną, tai į kitą pusę paeiliui (5:4; 8:7; 13:14). Setui besibaigiant, svečiai, nors ir su dideliu pasipriešinimu, surinko paskutiniuosius balus ir nugalėjo rezultatu 20:25 (2:2).

 

Vėl lygiosios. Finale emocijas audrino aktyvi šeimininkų palaikymo komanda. Iki vidurio seto, jėgoms išlyginti, Kur septintas ekipai vis trūko vieno taško. Finišo tiesiojoje Kauno technikos kolegijos tinklininkai susikaupė ir didelėmis pastangomis išpešė pergalę. Seto pabaiga 15:12 (3:2). 

Puslapis peržiūrėtas: 4401

Komentarai