Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Klaipėdos universitetas vs Vilniaus universitetas (0:3)

TOP SPORT LTF čempionato I lyga, KU ‒ VU 0:3

TOP SPORT LTF čempionato I lyga, KU ‒ VU 0:3

Kovo 1d. sekmadienį 14:00val. Lietuvos vyrų tinklinio čempionato I lygos pirmenybėse Klaipėdos universiteto sporto salėje vyko rungtynės tarp šeimininkų „Klaipėdos Universiteto" komandos ir svečių iš Vilniaus „Vilniaus Universiteto" komandos. Pakankamai lengva pergale mėgavosi svečiai iš Vilniaus - ,,Vilniaus Univeriteto" žaidėjai 3:0 rezultatu.

Pirmąjį setą rezultatu 25:13 lengvai pasiėmė svečių komanda iš Vilniaus.

Antrasis setas tęsėsi šiek tiek ilgiau ir namų šeiminikai bandė po truputi užsikurti, bet pergalę antrojo seto taip pat pasiėmė ,,Vilniaus Univeriteto" žaidėjai 22:25 rezultatu.

Trečiajame sete namų šeimininkai užsivedę vedė net 6 taškais, bet svečiai iš Vilniaus nepasidavė ir laimėjo šį setą tuo pačiu pelnė galutinę pergalę rezultatu 25:22.

Varžybų atmosfera buvo įvairi tai galima matyti iš rezultatų. Klaipėdos Universitetas susiėmė tik antrame sete. Deje pakankamai vėlokai, komanda iš Vilniaus buvo nusiteikusi labai rimtai ir kovojo dėl kiekvieno taško, Klaipėdos Universiteto komandi pritrūko susikaupimo ir sėkmės. Rungtynės buvo įdomios ir geros kai kuriuose vietose netgi labai įtemptos.

 

Puslapis peržiūrėtas: 12603

Komentarai