Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dream Team vs „Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 (2:3)

,,Tinklo draugai'' ‒ KSM startas -4 sugebėjo įveikti Dream tema po penkių setų kovos

,,Tinklo draugai'' ‒ KSM startas -4 sugebėjo įveikti Dream tema po penkių setų kovos

 Šiandien Gegužės 8 d. KTU licėjuje Pavasio ,,Sportturas" ,,Dailiojoje" taurėje susitiko Dream tema ir ,,Tinklo draugai" - KSM startas - 4 merginos ir po penkių setų kovos pergalę šventė svečiai   2:3 (21:25; 22:25; 25:12; 25:16; 13:15)

Pirmajame sete, kaip ir buvo galima tikėtis virė įtempta kova, nei viena komanda nenorėjo pripažinti kitos komandos pergalės ir neleido įgyti solidžios persvaros. Abi komandos daug klydo, bet seto pabaigoje ,,Tinklo draugai" - KSM startas - 4 trenerė ir komandos palaikymas padėjo svečių ekipai spurtuoti 1:4 ir laimėti tą setą 21:25.

Antrajame sete, ant bangos buvosios ,,Tinklo draugų" - KSM startas - 4 komandos merginos pradėjo puikiai seto pradžia ir atitrūko nuo varžovių 6:15, bet netrukus Dream team komanda jas pasivijo 8:0 spurtu ir rezultatas seto pabaigoje buvo lygus 21:21, bet išeikvojusios visas jėgas Dream team turėjo pripažinti ir šitam sete, kad stipresnės yra svečių ekipa 22:25.

Trečiajame sete, kiek netikėtai ir jau apšilusios Dream team komandos merginos pradėjo demonstruoti solidų ir brandų žaidimą, o tuo tarpu per anksti pergalę patikėjusios svečių ekipa nesugebėjo pasipriešinti šeimininkėm ir setas baigėsi 25:12.

Ketvirtajame sete, neatsigavusios po šalto dušo ,,Tinklo draugų" - KSM startas - 4 merginos toliau buvo pasimetusios ir panašiu senarijum turėjo pripažinti Dream team ekipos pergalę 25:16. 

Penktajame, lemiamam sete, buvo daug emocijų iš pradžių į priekį išsiveržė ,,Tinklo draugai" - KSM startas - 4 komandos merginos, spurtavusios 2:8, tada prasidėjo Dream team puikus žaidimas ir seto pabaigoje rezultas buvo lygus 13:13, bet puikų žaidimą seto pabaigoje pademonstravusios svečių ekipos merginos, tiek ginyboje, tiek ir puolime šventė pergalę sete ir visose rungtynėse 13:15 2:3.

Po rungtynių paklausta nugalėtojų komandos kapitonė Santa Kanytė kas lėmė jų pergalę šiandienos rungtynėse? atsakė : Supratome, kad nėra kur trauktis ir reikia viską atidirbit iki galo, norėjome įrodyti tiek sau, tiek kitiems, kad galime nugalėti šiandienos rungtynėse. Susitvarkėme su emocijom ir iškovojome pergalę.

Puslapis peržiūrėtas: 7245

Komentarai