Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Tinklo inžinerija (3:1)

,,Kauno kolegija'' nugalėjo ,,Tinklo inžineriją''

,,Kauno kolegija'' nugalėjo ,,Tinklo inžineriją''

 Sausio 30 dieną, vyko B lygos rungtynės. Kauno kolegijos salėje žaidimą startavo komandos - ,,Kauno kolegija'' prieš ,,Tinklo inžineriją''. Pergalę po keturių setų iškovojo ,,Kauno kolegijos'' tinklininkai - 3:1.

Pirmame sete abi komandos daug klydo, o žiūrovai stebėjo kaip daug kamuolių, po netikslių atakų, skrieja į tinklą ar užribį. Kol „Kauno kolegijos“ komanda stipriais smūgiais rinkosi taškus, „Tinklo inžinerija“ į tai atsakydavo ne tiek stipriais, bet tiksliai užmestais kamuoliais. Setui einant į pabaigą, abi rinktinės pradėjo demonstruoti gražesnį susižaidimą, bet pasinaudoję namų aikštės pranašumu, kolegijos vaikinams pavyko sužaisti geriau ir laimėti pirmąjį setą 1:0.


Antrame sete „Tinklinio inžinerija“ pasinaudojo Kauno kolegijos atliktais keitimais ir nuo pat pradžių šeimininkams neleido įgauti saugios persvaros. Svečių komanda, po sėkmingų stiprių smūgių įgavo pagreitį ir pademonstravo gražų komandinį žaidimą. Žaidimas vyko įnirtingai taškas į tašką iki pat seto pabaigos, kurioje „Kauno kolegijos“ vaikinai padarė kelias klaidas iš eilės, dovanodami seto pergalę varžovams - 1:1.


Trečiame sete šeimininkai darė mažiausiai klaidų. „Tinklo inžinerijos“ komandai nepavyko įveikti „Kauno kolegijos“ užtvarų, todėl kolegijos vaikinai, išlaikydami minimalų pranašumą, lengvų taškų priešininkams dovanoti nebeketino ir užbaigė setą savo naudai 2:1.


Ketvirtame sete „Tinklo inžinerija“ savo atakomis pelnė tik 7 taškus, o kitus taškus susirinko iš „Kauno kolegijos“ klaidų. Pastarieji greitai įgavo pranašumą ir ėmė kontroliuoti žaidimą iki pat galo taip pelnydami pergalę 3:1.

Po rungtynių pakalbinti „Kauno kolegijos“ komandos žaidėjai trumpai komentavo rungtynes:
Arnas Donauskas komentavo: „Rungtynių pradžioje sunkiai sekėsi su kamuolio įvedimu. Nepasižiūrėjom vienas kito ties užmestais kamuoliais, tačiau žaidimo eigoje pavyko įsivesti kamuolius ir pelnyti taškus. Džiaugiamės dar viena iškovota pergale, bet tikimės kad kitas rungtynes sužaisime geriau.“
Rokas Sirtautas: „Sužaidėm vienas prasčiausių rungtynių sezone. Smagu, kad laimėjome, nors žaidėme labai neužtikrintai. Pagirtina, kad varžovai buvo labiau motyvuoti ir užsivedę nei mes, nusiteikę kovoti iki galo. O kalbant apie patį žaidimą, tai labai daug savų klaidų darėme, nepavyko sugaudyti per bloką užmestų kamuolių ir apskritai buksavome su įvedimu. Žiūrint iš gerosios pusės, tai atlikome nemažai sėkmingų užtvarų ir gan sėkmingai įvedėme ataką iš antros zonos, praplėsdami puolimą.“
 

 

Puslapis peržiūrėtas: 8293

Komentarai