Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Glaskek ‒ NUTPA vs Kauno kolegija (1:3)

Glaskek – NUTPA turėjo pripažinti „Kauno kolegijos“ pranašumą

Glaskek – NUTPA turėjo pripažinti „Kauno kolegijos“ pranašumą

 

Lapkričio 15d. 18:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre, įvyko B lygos rungtynės tarp šeimininkų Glaskek – NUTPA ir svečių „ Kauno kolegijos“ komandų. Pergalę po keturių setų kovos šventė „Kauno kolegijos“ tinklininkai.

 Pirmajame sete vyko atkakli ir permaininga kova. Komandos keitėsi pelnomais taškais. Geriau seto pabaigą sužaidę svečiai „Kauno kolegijos“ tinklininkai sugebėjo išsiveržti į priekį ir laimėti pirmąjį susitikimo setą (21:25).

Antrasis setas prasidėjo lygiai (7:7). Tačiau, tuomet spurtavusi „Kauno kolegijos“ komandą įgijo nemenką persvarą (8:15). Kuomet atrodė, kad svečiai užtikrintai laimės antrąjį susitikimo setą, vaizdas kardinaliai pradėjo keistis po paprašytos aikštelės šeimininkų Glaskek – NUTPA pertraukėlės. Šeimininkai visiškai panaikino turėtą deficitą ir išlygino rezultatą (17:17). Šį sykį seto pabaiga geriau sužaidė jau Glaskek – NUTPA komanda, taip išlygindama susitikimo rezultatą (25:21).

Trečiojo seto pradžia buvo analogiška pirmiesiems setams. Vyko apylygė kova, o rezultatas dažnai buvo lygus (7:7) (11:11). Tuomet puikiai sužaidę „Kauno kolegijos“ tinklininkai sugebėjo įgyti nemažą pranašumą (13:19) ir taip užtikrintai laimėti trečiąjį susitikimo setą (19:25).

Ketvirtasis setas tradiciškai prasidėjo lygiai. Iki seto pabaigos, nei vienai komandai nepavyko susikrauti pranašumo, o neretai rezultatas buvo lygus (12:12) (15:15) (18:18). Tačiau pabaigą ir vėl be klaidų sužaidę „Kauno kolegijos“ komanda laimėjo ketvirtąjį susitikimo setą (22:25) ir šventė pelnytą pergalę.

Po rungtynių kalbintas vienas iš „Kauno kolegijos“ tinklininkų džiaugėsi pergalę: „Malonu, iškovoti pirmąją pergalę sezone, manau, kad pergalę lėmė geriau ir užtikrinčiau sužaistos seto pabaigos“.

 

Puslapis peržiūrėtas: 2981

Komentarai