Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Kauno kolegija (2:3)

Paaiškėjo ir antra B lygos fianlinė komanda ir ja tapo ‒ Kauno kolegija

Paaiškėjo ir antra B lygos fianlinė komanda ir ja tapo ‒ Kauno kolegija

Šiandien, Spalio 8 d., antrajame B lygos pusfinalio mače susitiko LSMU ir Kauno kolegija. Pirmas mačas baigėsi 3:2 (25:20; 20:25; 19:25; 25:14; 15:13). Tad šiandien LSMU tinklininkai siekė išlyginti rungtynių rezultatą, bet jiems pritrūko jėgų ir pergalę vėl teko pripažinti Kauno kolegijai. 2:3 (25:23, 17:25, 25:12, 20:25, 12:15).

Kova buvo įtempta ir verta dėmesio, abi komandos keitėsi taškais ir nenorėjo pripažinti, kad kita yra pajėgesnė. Abi komandos žaidė rezultatyviai, bet seto pabaigose brandžiau sužaidę svečiai šventė pergalę ir pateko į B lygos finalą dėl I vietos.

Po rungtynių kalbintas buvo naudingiausias Kauno kolegijos žaidėju tapęs Deivydas Grabauskas

Kaip manote, kas lėmė iškovotą pergalę?

Mano manymu pergalę lėmė mūsų komandos charakteris, užsispyrimas, bei palaikymas iš komandos draugų bei žiūrovų. Į žaidimą atvykome su tikslu laimėti, bet žinojome, kad priešininkai yra labai stiprūs ir neduos mums nei minutės atsikvėpti, todėl turėjome nieko nelaukdami žaisti savo žaidimą. Žaidimo pradžia buvo netvirta, darėme nemažai klaidų. Tačiau sugebėjome atsitiesti ir palaikydami vienas kitą sėkmingai sugrįžome į žaidimą ir įgavome persvarą. Iš priešininkų kaip ir tikėtasi sulaukėme nemažai spaudimo, bet komandos užsidegimo dėka sugebėjome laimėti. Šie du pusfinalio mačai tikriausiai buvo geriausi šiame sezone, todėl dėkojame priešininkams už atkaklią kovą.

Taip pat savo įspūdžiais dalijosi ir Kauno kolegijos komandos kapitonas Rokas Sirtautas:

Rungtynės buvo be galo sunkios. Pradžioje, darydami labai daug savo klaidų, lengvai atidavėm taškus priešininkams, leisdami jiems patikėti pergale ir visiškai kontroliuoti rungtynes. Kritome į gilią duobę, jautėmė didelę emocinę įtampą, labai nenorėjome trečio susitikimo, todėl susifokusavome ir pradėję mažiau klįsti, sugrįžome į žaidimą. Fantastiškai sužaidėm pabaigoje, labai džiaugiamės šį sezoną prisijungusio naujoko Deivydo indėliu, kuris vedė komandą į priekį ir demonstravo puikų žaidimą ir užsivedimą. Nors ir nesame labai patenkinti savo šiandienos žaidimu, bet pergalę pasiekti pavyko, kas yra svarbiausia. Su nekantrumu laukiame finalo, o LSMU komandai dėkojame už įtemptas ir permainingas rungtynes ir lauksime susitikimo artėjantį sezoną.

 

Puslapis peržiūrėtas: 8587

Komentarai