Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Važiuojam Džesika vs Glaskek ‒ NUTPA (2:3)

„Glaskek – NUTPA“ po permainingos kovos išplėšė pergalę prieš „Važiuojam Džesika“ rezultatu 3-2

 „Glaskek – NUTPA“ po permainingos kovos išplėšė pergalę prieš „Važiuojam Džesika“ rezultatu 3-2

Lapkričio 18 dieną vyko KTML B lygos varžybos tarp šeimininkų komandos „Važiuojam Džesika“ bei svečių „Glaskek – NUTPA“ ekipos.
Prireikė net 5 setų išsiaiškinti, kurie šiandien yra stipresni.

Pirmojo seto pradžioje vyko atkakli kova, kol šeimininkų komanda „Važiuojam Džesika“ atrado savajį žaidimą ir šoko į priekį surinkdama 8 taškus iš eilės, tai matyt palaužė svečių komanda ir setas baigėsi 25 – 14 šeimininkų naudai.

Antrąjį setą svečiai stipriai pradėjo jau nuo pat pradžių norėdami parodyti, jog visai neišsigando šeimininkų ekipos spurto pirmąjame sete ir vis didindama pranašumą setą užbaigė rezultatu 25 – 16.

Trečiasis setas vyko taškas į tašką, tačiau susitvarkę su priėmimo ir ginybos klaidomis, šeimininkai sugebėjo spurtuoti 5 taškais ir išlaikė pranašumą iki seto pabaigos, jie laimėjo trečiajį seta rezultatu 25 – 17.

Ketvirtąjame sete svečių ekipa „Glaskek – NUTPA“ nebeturėjo ko prarasti ir susiėmę sužaidė labai rezultatyviai bei nuo pat pražių tik didine pranašumą laimėjo seta rezultatu 25 – 13 ir išplėšė pratęsimą.

Penktasis setas buvo labai permainingas, pirmaujanti komanda per setą pasikeitė net 6kartus, tačiau sėkmingiau pabaigą sužaisti pavyko „Glaskek – NUTPA“ komandai, kuri ir šventė pergalę rezultatu 15 – 13.

Puslapis peržiūrėtas: 3153

Komentarai