Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM ‒ Startas vs Laumetris (2:3)

Po įtemptos kovos pergalę išplėšė Laumetrio tinklininkai prieš KSM ‒ Startas

Po įtemptos kovos pergalę išplėšė Laumetrio tinklininkai prieš KSM ‒ Startas

Šiandien, Rugsėjo 16 d., atnaujintose 2019/2020 metų sezono B lygos pirmenybių, antrose ketvirfinalio rungtynėse susitiko KSM "Startas" ir "Laumetris" komandos. Priminsime kad serijoje žaidžiama iki dviejų pergalių ir pirmose ikikarantininėse rungtynėse stipresni buvo jaunieji KSM "Startas" tinklininkai. 

Šiandienos rungtynėse, komandos įvertinusios pergalės svarbą kovojo iš visų jėgų. Kova aikštelėje buvo labai lygi ir prireikė net visų penkių setų kad išsiaiškinti nugalėtoją. 

Dauguma setų vyko taškas į tašką, ir nugalėtojai paaiškėdavo tik pačioje seto pabaigoje. Ypatingas buvo paskutinysis setas, kur "Laumetris" jį laimėjo ir tuo pačiu išlyginus serijos rezultatą 1:1 išsaugojo šansus pakovoti dėl kelialapio į B lygos pusfinalį.

Taigi po įtemptos kovos, pergalę šventė "Laumetris" komanda 3:2 (23:25; 26:24; 24:26; 25:20; 20:18).

Po varžybų buvo pakalbintas Laumetrio komandos kapitonas Taurius Putna.

Sveikiname su pergale, kaip vertinate varžybas?

Sužaidėme ne geriausias varžybas, tai mūsų pirmos varžybos po karantino, jaučiame, kad kai kurie elementai yra pamiršti. Žaidėme banguotai, momentais sužaisdavome geras atkarpas, bet po to krisdavome į duobę. Šiandien nustebino itin geras Hario Veliulio žaidimas, jis buvo vienas iš pergalės priežasčių šiandien. Varžybose stengiamės daryti mažiau klaidų. kas sekėsi ne per geriausiai, bet pergalę pasiekėme.

Puslapis peržiūrėtas: 10512

Komentarai