Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Vitameda (0:3)

Vitameda svečiuose 3 ‒ 0 nugalėjo Tinklo inžineriją

Vitameda svečiuose 3 ‒ 0 nugalėjo Tinklo inžineriją

 Š.m. sausio 15d. Radvilėnų pl. 7 salėje susitiko šeimininkai - Tinklo inžinerija bei svečiai - Vitameda

Po neilgos 3setų kovos pergale džiaugėsi Vitamedos komanda.

Pirmąjį setą labai sunkiai pradėjo šeimininkai, jie darė daug klaidų, o tas leido Vitamedai jau seto viduryje turėti daugiau nei dvigubą pranašumą 7 - 15, nors ir po paimtos minutės pertraukėlės šeimininkai šiek tiek stabilizavo žaidimą, tačiau skirtumas jau buvo per didelis ir Vitameda šventė pergalę šiame sete rezultatu: 14 - 25. Per šį setą šeimininkai suklydo net 16kartų.

Antrasis setas prasidėjo labai panašiai, Vitamedos vyrai ir toliau mažai klydo, o jiems taškus tiesiog dalino Tinklo inžinerijos komanda darydama klaidas, taip svečiai neturėdami didelių vargų laimėjo ir antrąjį setą rezultatu 25 -15.

Trečiasis setas jau buvo kur kas atkaklesnis, pajautę žaidimą šeimininkų komanda per šį setą padarė mažiau nei dvigubai klaidų kiek jiems buvo būdinga daryti pirmąjame bei antrąjame setuose, jie atkakliai kovojo su priešininkais, tačiau Vitamedos komanda puikiai rengė atakas ir vertė jas taškais, tačiau dirbti turėjo kur kas daugiau nei pirmuosiuose setuose, na ir kaip jau atrodė pergalė ranka pasiekiama Vitamedos ekipai, nes turėjo ne mažą pranašumą seto pabaigoje (17-24), šeimininkų komandos kapitonas stojo prie padavimo linijos ir pelnė kelis ace bei labai apsunkino varžovams priėmimą ir taip šeimininkams pavyko net išlyginti seto rezultatą (24-24) tačiau po minutės pertraukėlės Vitamedos vyrai penė 2 rezultatyvias atakas ir taip laimėjo šį susitikimą 3:0.

Po rungtynių pakalbintas komandos Vitameda kapitonas D.Baltrušaitis:
-Kas lėmė šių rungtynių pergalę?

-Buvom šiandien atsipalaidavę aikštelėje, todėl manau tas ir padėjo iškovoti pergalę, nes žaidimas klostėsi pakankamai sklandžiai bei lengvai.


-Kas nutiko trečiojo seto pabaigoje, kad varžovai prisivijo pelnydami 7 taškus iš eilės?

-Priėmimas truputėlį sušlubavo, padarėm savo klaidelių, kuom pasinaudojo priešininkai ir taip pasidarėm sau įtampą, tačiau nuo to tik įdomiau ir smagiau buvo iškovoti pergalę šiose varžybose.

Puslapis peržiūrėtas: 6550

Komentarai