Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Korys vs RedCastle (3:1)

„Korys“ įrodė pranašumą prieš „RedCastle“ komandą.

„Korys“ įrodė pranašumą prieš „RedCastle“ komandą.

Gruodžio 9d. 20:15val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „Žalių“ D lygos rungtynės tarp šeimininkų „Korys“ ir svečių „RedCastle“ komandų. Pergalę po keturių setų kovos šventė aikštelės šeimininkai „Korys“ tinklininkai.

Pirmosios rungtynių dalies pradžioje geriau startavo šeimininkai „Korys“ (10:5), bet greitai atsitiesę „RedCastle“ stabilizavo situacija (10:10). Vėliau antroje seto pusėje vyko atkakli ir lygi kova nei viena komanda nebuvo įgijusi didesnės negu 2 taškų persvaros. Pirmojo seto kulminacija įvyko, esant lygiam rezultatui (24:24) 2 taškus iš eilės pelnę aikštelės šeimininkai laimėjo sunkų pirmąjį setą (26:24).

Antrosios rungtynių dalies pradžia ir vėl žadėjo sunkiai prognozuojama kova (10:10) (13:13). Tačiau tada spurtą atlikę svečiai „RedCastle“ pabėgo toli į priekį (13:20), kuomet atrodė, jog svečiai tvirtai kontroliuoja situacija, vaizdas aikštelėje pasikeitė kardinaliai ir savo taškų serija atsakė jau šeimininkai „Korys“ taip išlygindami rezultatą (20:20). Antro seto pabaigoje šį sykį stipresni buvo jau svečiai „RedCastle“, kuriems pavyko išlyginti rungtynių rezulatą (23:25).

Trečiajame kėlinuke vaizdas aikštelėje buvo visiška priešingybė prieš, tai buvusiems setams. Nuo pat kėlinuko pradžios solidų pranašumą susikrovę aikštelės šeimininkai kontroliavo situaciją (10:2), o seto eigoje sugebėjo dar labiau padidinti turėtą persvarą (18:4). Nors svečiams ir pavyko sušvelninti rezultatą (19:11), bet „Korys“ komanda užtikrintai laimėjo trečiąją susitikimo dalį (25:13).

Nors ketvirtoji rungtynių dalis prasidėjo lygiai (6:6). Seto kontrolę ir vėl perėmė aikštelės šeimininkai (15:7). Seto eigoje dar labiau pranašumą padidinę šeimininkai iškovojo pergalę (25:14) ir įsirašė jau penktąjį laimėjimą „Žalių“ D lygoje.

Po rungtynių kalbintas „Korys“ komandos kapitonas E.Sliežauskas sakė:

Kas nulėmė šiandienos pergalę?

Pergalę nulėmė, tai kad susitvarkėme su priėmimu, pirmose setuose turėjome daug problemų su šiuo žaidimo aspektu, bet sužaidėme neblogas rungtynes. Varžovai buvo tikrai stiprūs, žaidė gerą tinklinį, galutinis rezultatas neatspindi, tos sunkios kovos, kuri šiandieną vyko.

Apie rungtynes savo mintimis pasidalino ir „RedCastle“ trenerė Simona Mačiulaitienė:

Kas nutiko trečiajame ir ketvirtajame setuose?

Na mums, tai pirmieji metai tokiuose turnyruose ir normalu, kad trūksta patirties tam tikrose žaidybinėse situacijose. Nesusirotuojame ten kur turėtume, norime apibėgti visus savo žaidėjus. Tačiau sezonas ilgas ir tikiu, jog mūsų komandos laukia dar daug gražių pergalių.

Puslapis peržiūrėtas: 3154

Komentarai