Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Korys vs Kur septintas (3:1)

„Korys“ šventė ketvirtąją pergalę „Žalių“ D lygoje.

„Korys“ šventė ketvirtąją pergalę „Žalių“ D lygoje.

Gruodžio 2d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „Žalių“ D lygos rungtynės tarp šeimininkų „Korys“ ir svečių „Kur septintas“ komandų. Pergalę po keturių setų kovos šventė aikštelės šeimininkai „Korys“ tinklininkai.

Pirmoji susitikimo dalis prasidėjo lygiai (9:9). Seto viduryje spurtą atliko svečiai „Kur septintas“ komanda (11:15), bet šeimininkai „Korys“ tuoj pat atsakė savo taškų serija ir išlygino rungtynių rezultatą (15:15). Seto pabaigoje atrodė, jog aikštelės šeimininkai užtikrintai kontroliuoja situaciją (23:18), tačiau svečiams pavyko beveik visiškai likviduoti deficitą (23:22). Tačiau po paprašytos pertraukėlės 2 taškus iš eilės pelnę „Korys“ komanda laimėjo pirmąjį susitikimo setą (25:22).

Antrajame kėlinuke, nuo pat pradžių iniciatyvą perėmė aikštelės šeimininkai (11:6). Viso seto metu situaciją kontroliavę „Korys“ komanda neleido varžovams priartėti per mažiau, kaip 4 taškus ir užtikrintai laimėjo antrąją rungtynių dalį rezultatu (25:19).

Didžiąją trečiojo rungtynių seto dalį vyko lygi ir atkakli kova. Nei vienai komandai nepavyko susikrauti pranašumo, o neretai rezultatas buvo lygus (9:9)(14:14). Tačiau seto pabaigą šį sykį be klaidų sužaidė jau svečiai „Kur septintas“ komanda, taip sušvelninami rungtynių rezultatą (21:25).

Ketvirtajame sete geriau startavo aikštelės šeimininkai (12:7). Tačiau greitai atsitiesę „Kur septintas“ komanda išlygino seto rezultatą (14:14). Nors svečiai antroje seto pusėje ir pirmavo (17:19) ,tuomet šeimininkų komanda atliko lemiamą spurtą rungtynėse ir laimėjo paskutinę rungtynių atkarpą 8:2 ir šventė jau ketvirtąją pergalę „Žalių“ D lygoje (25:21).

Nugalėtojų komandos žaidėjas E.Sliežauskas pasidalino mintimis apie rungtynes:

Labai smagios buvo rungtynės, gal pradžioje kiek lengviau buvo, tačiau vėliau varžovai susiėmė ir buvo tikrai sunku prieš juos žaisti. Džiaugiamės pasiekta dar viena pergale, kurių šiemet turime jau keturias ir viršijome pernai metų pergalių skaičių. Tikimės kad ir toliau labiau susižaisime ir galėsime mesti rimtą iššūkį D lygos likusioms komandoms. Na o šiandienos varžovai tikrai šaunuoliai, davė rimtą kovą. Linkime jiems sėkmės tolimesnėse rungtynėse.




 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 2784

Komentarai