Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Vitameda ‒ RIO (1:3)

Vitameda – RIO nugalėjo KTU

Vitameda – RIO nugalėjo KTU

Š. m. lapkričio 21d., moterų „Dailiosios“ „A“ lygos rungtynėse, vykusiose KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje, Vitameda – RIO išplėšė pergalę prieš KTU, rezultatu 1:3.

Kova atkakli. Abi komandos buvo labai stiprios ir vieningos. Jėgos apylygės, o motyvacijos ir palaikymo netrūko nei vienai pusei. Pradžioje šeimininkėms sekėsi sunkiau: koją kišo nesusižaidimas ir išsiblaškymas, tad pirmąjį setą Vitameda – RIO tinklininkės laimėjo be didelių pastangų. Toliau žaidimas įgavo pagreitį ir susiėmusios KTU merginos atsirevanšavo išlygindamos rezultatą. Antra varžybų pusė neapsiribojo 25-iais taškais: priešininkės stengėsi iš visų jėgų, tad aikštelėje tvyrojo didelė įtampa. Vis dėlto, viešnios pasirodė stipresnės ir pelnė laurus.

Pirmas setas: 20:25

Antras setas: 25:21

Trečias setas: 25:27

Ketvirtas setas: 24:26

Nenuspėjamos rungtynės  suteikė daug emocijų tiek žiūrovams, tiek pačioms dalyvėms. Po mačo Vitameda – RIO ekipa džiūgavo, o pakalbinta I. Gulbinienė (nr.5) nedaugžodžiavo:

Kas lėmė šiandienos pergalę? Susikaupimas lemiamais momentais.

Kokios, Jūsų nuomone, buvo pagrindinės klaidos šiose rungtynėse? Neprisiėmėm padavimo ir nestovėjome savo zonose, taip prarasdamos ne vieną kamuolį.

Kokie tikslai šį sezoną? Aukščiausi. (juokiasi)

Puslapis peržiūrėtas: 3226

Komentarai