Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas” ‒ Tinklo draugai ‒ 3 vs Alytaus „OCTA“ (3:0)

KSM „Startas” ‒ Tinklo draugai ‒ 3 šventė užtikrintą pergalę prieš Alytaus „OCTA“.

KSM „Startas” ‒ Tinklo draugai ‒ 3 šventė užtikrintą pergalę prieš Alytaus „OCTA“.

Lapkričio 20d. 19:00val. V. Kuprevičiaus progimnazijos sporto salėje įvyko „Dailiosios“ A lygos rungtynės. Užtikrintą pergalę po trijų setų kovos šventė šeimininkės KSM „Startas“‒ Tinklo draugai ‒ 3 komanda.

Pirmasis susitikimo setas prasidėjo apylygiai ir komandos keitėsi pelnomais taškais, o rezultatas seto pradžioje ir viduryje dažnai buvo lygus (10:10) (12:12) (14:14). Tačiau, seto pabaiga, jau priklausė aikštelės šeimininkėms, jos užtikrintai sužaidė pirmosios dalies pabaigą ir laimėjo pirmąją susitikimo dalį (25:20).

Antrajame rungtynių sete iniciatyvą nuo pat pradžių perėmė šeimininkės KSM „Startas” ‒ Tinklo draugai ‒ 3 komanda (7:1). Nors Alytaus „OCTA“ bandė gelbėti situacija ir vienu metu buvo sumažinę atsilikimą iki (13:10), tačiau po paprašytos šeimininkių pertraukėlės KSM „Startas” ‒ Tinklo draugai ‒ 3 komanda susigrąžino seto kontrolę ir saugiai laimėjo antrąjį susitikimo setą (25:19).

Trečiasis susitikimo setas prasidėjo identišku rezultatu antrajam ir aikštelės šeimininkės ir vėl išsiveržė į priekį rezultatu (7:1). Nors, kaip ir antroje rungtynių dalyje Alytaus „OCTA“ beveik panaikino turėtą deficitą (12:11), tačiau lemiamą spurtą atlikusios šeimininkės užtikrintai laimėjo ir trečiąjį susitikimo setą (25:18), taip švęsdamos pergalę rezultatu 3:0

Po rungtynių kalbinta KSM „Startas” ‒ Tinklo draugai ‒ 3 komandos trenerė Edita Simonavičienė pasidalino mintimis apie rungtynes:

Trenere, kas lėmė šiandienos pergalę?

Manau, kad sužaidėme neblogas rungtynes, šiandien labai gerai žaidė mūsų libero. Verta paminėti, jog ir Justė žaidė, tik ką po ligos.

Ar buvo, kas nepavyko šiandienos susitikime?

Dar reikia dirbti ties padavimu, nes ties šituo žaidimo elementu darom klaidų, tačiau sezonas tik įsibėgėja ir bus laiko pataisyti klaidas.

 

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 3073

Komentarai