Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs Lietuvos sporto universitetas (3:2)

Po penkių setų kovos "Marito" įveikė "LSU" (VIDEO)

Po penkių setų kovos "Marito" įveikė "LSU" (VIDEO)

 Kovo 31 dieną, 18:45 val., S.Lozoraičio vid. mokykloje susitiko "A" lygos komandos - "Marito" (šeimininkai) ir "LSU" (svečiai). Pirmuosius du setus "Marito" demonstravo labai disciplinuotą žaidimą ir įveikė varžovus. Tačiau "LSU" komanda susitvarkė savo problemas ankstesniuose setuose ir išlygino laimėtų setų santykį. Visgi "Marito" šiose rungtynėse parodė labai gerą gynybą, o varžovų klaidos penktame sete leido jiems džiaugtis pergale rezultatu 3:2.

Pirmame sete iš karto į priekį šoktelėjo "Marito" komanda (7:2) ir toliau po truputį rinkosi sau taškus. Nepaisant "LSU" trenerio pastangų sustyguoti komandos žaidimą minutinių pertraukėlių metu, šeimininkai vis tolo, o jų komandinis žaidimas nesilipdė. Setui einant į pabaigą skirtumas jau buvo gana solidus (23:15), tačiau "LSU" dar surengė 6 taškų spurtą, bet tai situacijos nebekeitė. "Marito" šiame sete nugalėjo rezultatu 25:21.

Antrojo seto scenarijus išliko labai panašus. Setui įpusėjus šeimininkai pirmavo prieš "LSU" dvigubai (16:8). Svečiai darė gana daug klaidų su kuriomis sunkiai sekėsi tvarkytis. Nors seto pabaigoje buvo likę tik formalumai (24:15), tačiau "Marito" dar leido savo varžovams pasispardyti ir sušvelninti rezultatą. Setas baigėsi rezultatu 25:20.

Trečiame sete situacija vertėsi aukštyn kojom ir šį kartą lyderių pozicijas užsiėmė "LSU" ekipa. Nors pradžioje komandas teskyrė keli taškeliai, tačiau vėliau skirtumas išaugo ir tapo sunkiu uždaviniu "Marito" komandai. Šeimininkai rodė labai gerą gynybą, tačiau jų varžovai darė mažiau klaidų, kas jiems padėjo nugalėti šiame sete rezultatu 19:25.

Ketvirtąjį setą geriau pradėjo šeimininkai (7:3), tačiau netrukus "LSU" spurtavo 8 taškais ir netik kad pasivijo varžovus, bet ir keliais taškais aplenkė (12:17). Visgi "Marito" nežadėjo nusileisti ir panaikino deficitą iki vieno taško ir tuomet užvirė atkakli kova. Seto pabaigoje svečiai su G. Kerpe priešakyje sužaidė geriau puolime, o tai jiems suteikė šansą į penktąjį setą. Rezultatas 22:25.

Penktame sete sugrįžo problemos į "LSU" aikštės pusę. O tuo pasinaudoję šeiminikai parodė organizuotą komandinį žaidmą ir besikeičiant aikštės pusėms jau buvo solidžiai išsiveržę į priekį (8:3). Setui einant į pabaigą "Marito" turėjo saugų 8 taškų pranašumą ir leisdami dar varžovams pakovoti jie užbaigė šį setą pergalingai rezultatu 15:8.

"Marito" komandoje labaiusiai pasižymėjo A.Zubavičius (41 rez. perd., 4 blok.) ir D.Tamošaitis (18 tšk., 6 blok.)

"LSU" komandoje labiausiai pasižymėjo A.Gavorka (44 rez. perd.) ir G.Kerpė (24 tšk.)

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Puslapis peržiūrėtas: 41832

Komentarai