Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Fortūna vs KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai ‒ 2 (0:3)

Po įtemptos kovos KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai 2 galėjo džiaugtis iškovota pergale

Po įtemptos kovos KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai 2 galėjo džiaugtis iškovota pergaleNaudingiausia nugalėtojų komandos žaidėja Martyna Vybornaitė

Lapkričio 22d. 20:30val. RIO sporto arenoje įvyko moterų "Dailiosios" "B" lygos varžybos tarp KSM "Startas" - Tinklo draugai 2 ir "Fortūnos" komandos merginų. Po įtemptos kovos rezultatu 3:0 KSM "Startas" - Tinklo draugai 2 merginos galėjo džiaugtis pelnyta pergale.

Pirmasis varžybų setas prasidėjo apylygiai, merginos žaidė taškas į tašką į tašką, tačiau neilgai trukus KSM "Startas" - Tinklo draugai 2 merginos spurtavo, išsiveržė į priekį ir ir šį setą laimėjo rezultatu 25:16

Antrojo seto pradžioje  KSM "Startas" - Tinklo draugai 2 komandos merginos išsiveržė į priekį ir rezultatu 5:0 pirmavo prieš "Fortūnos" komandos merginas. Nors ir priešininkės susikaupė, spurtavo, tačiau KSM "Startas" - Tinklo draugai 2 merginos išsiveržė į priekį ir žaidimo iš rankų nepaleido iki pat seto pabaigos, jį pabaigdamos savo naudai 25:18

Trečiasis setas buvo įtempčiausias iš visų. Abi komandos degė noru laimėti, merginos buvo išties susikaupusios. Žaidimas iki pat seto pabaigos vyko taškas į tašką, tačiau KSM "Startas" - Tinklo draugai 2 merginos ,deja, buvo pranašesnės ir trečią kartą iš eilės rezultatu 25:23  įrodė, jog tikrai yra vertos nugalėtojų vardo.

"Fortūnos" komandoje šiose varžybose rezultatyviausiai pasirodė Giedrė Uselytė (10t), Raminta Matonytė (8t) bei Greta Rutkauskaitė (6t). Priešininkių komandoje rezultatyviausiai žaidė Milginta Knapkytė (13t), Martyna Vybornaitė (13t) bei Gabija Valaitytė (10t).

Po varžybų pavyko pakalbinti KSM "Startas" - Tinklo draugai 2 komandos libero:

-Kaip vertinate šios dienos varžybas?

-Vertinu gerai. Labai gražiai sužaidėme. Mūsų priešininkės buvo gan stiprios, tačiau mes labai stengemės ir laimėjome. Manau, jog buvome tikrai vertos šito laimėjimo.

-Ką galėtum išskirti iš savo komandos žaidėjų šios dienos varžybose?

-Mano nuomone, šiandien puikiai sužaidė 13 komandos numeris - Geidė Andrijūnaitė.

-Kaip vertinate priešininkių komandą?

-Priešininkės  stiprios, bet ,mano nuomone, galėtų žaisti ir geriau, nes merginų technika tikrai labai graži, pastebėjau gražius perdavimus, kėlimus.

Savo įspūdžiais po varžybų taip pat pasidalino ir "Fortūnos" komandos atstovė Daiva Barzdaitė:

-Daiva, kaip vertinate šios dienos varžybas?

-Mūsų komanda galėjo būti geresnė gynyboje, praleidome nemažai padavimų. Varžovių komanda buvo tikrai stipri padavimų atžvilgiu.

-Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos žaidėjų šios dienos varžybose?

-Šiandien puikiai pasirodė 5 komandos numeris- Greta Rutkauskaitė.
 

Puslapis peržiūrėtas: 3149

Komentarai