Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Dobilas (1:3)

,,Dobilas“ nugalėjo ,,Tinklo inžineriją“ ir pateko į finalo ketvertą (VIDEO)

,,Dobilas“ nugalėjo ,,Tinklo inžineriją“ ir pateko į finalo ketvertą (VIDEO)

Kovo 19d. 20:40 val. įvyko lemiamos rungtynės tarp ,,Tinklo inžinerijos" ir ,,Dobilo". Pirmasias atkrintamasias rungtynes nugalėjo ,,Dobilas" ekipa 1:3, antrasias Jonavoje - ,,Tinklo inžinerija" 2:3, na ir šiandien stipresni buvo jonaviškiai ,,Dobilas" ekipa, jie iškovojo pergalę rezultatu - 1:3 (16:25; 26:28; 25:18; 16:25).

Pirmasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis. Abi komandos rodė gražius žaidimus. Tačiau setui įpusėjus, ,,Tinklo inžinerija" prarado savąjį žaidimą ir sunkiai susidorojo su varžovų rengiamomis atakomis. Na, o ,,Dobilas" įgavę pagreitį taikliai mušė kamuolius į varžovų aikštelės pusę ir be vargo iškovojo seto pergalę - 16:25 (0:1).

Antrasis setas buvo įtempčiausias. Viso seto metu ekipos kovojo taškas į tašką. ,,Tinklo inžinerijos" komandoje labiausiai išsiskyrė kėlėjas T.Vyšniauskas, kuris komandos nariams tiksliai dalino kamuolius ir puolėjas D.Overlingas, kuris pelnė daugiausiai taškų. ,,Dobilas" ekipoje, komandą į priekį vedė A.Daujotas ir M.Savickas, na, o jiems patogiai kamuolius kėlė R.Kymantas. Setas baigėsi ties 28 tašku, svečių naudai - 26:28 (0:2).

Po dviejų pralaimėtų setų, ,,Tinklo inžinerija" į aikštelę žengė susikaupusi ir nusiteikusi laimėti. Viso seto metu šeimininkai buvo priekyje. ,,Dobilas" ekipos žaidimas kiek pasimetė, jie darė daugiau klaidų. Na, o ,,Tinklo inžinerija" gerai sužaidė tiek puolime, tiek gynyboje statydami sienas. Setas baigėsi aikštelės šeimininkų pergale - 25:18 (1:2).

Ketvirtajame sete  vėl lyderiavo svečiai iš Jonavos. Nuo seto pradžios pradėję eiti priekyje, nesitraukė iš savo pozicijos. ,,Tinklo inžinerija" atsilikinėdami ėmė daryti daugiau klaidų tiek puldami, tiek gindamiesi. ,,Dobilas" nugali užtikrintu rezultatu - 16:25 (1:2).

Po varžybų, ,,Dobilas" žaidėjas Arturas Daujotas komentavo: ,,Labai apmaudžiai pralaimėjom antras varžybas namuose, todėl labai norėjom pergalės šiandien. Atvažiavom nusiteikę gerai, bet ne visai pilna sudėtim, galvojom, kad tai pakiš koją, bet susitvarkėm visai neblogai. Žaidėm visai gerai, buvom užsivedę. Atkrintamosiose pradėjom žymiai geriau žaisti nei prieš anksčiau, tai davė tokį rezultatą, kad patekom į finalo ketvirtą. Dėkojam priešinkų komandai, su kuria turėjom stiprią kovą ir linkime jiems sėkmės galbūt kitais metais."

Rungtynių video

Puslapis peržiūrėtas: 37435

Komentarai