Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs KSM ‒ Startas (2:3)

KSM ‒ Startas rezultatu 3:2 įveikia LSMU

KSM ‒ Startas rezultatu 3:2 įveikia LSMU

Šių metų spalio 22 d. LSMU sporto salėje, Tilžės g. 18, vyko Rudens "RIO" vyrų taurės reguliariosios rungtynės tarp šeimininkų LSMU ir KSM - Starto tinklinikų.

Rungtynės buvo labai atkaklios, prireikė visų 5 setų, kas išsiaiškintume, kuri komanda šiandien buvo pajėgesnė.

Pirmame ir antrame setuose kova vyko apylygė. Pirmą setą laimėję KSM - Starto tinklininkai padarė vos 4 klaidas ir setą laimėjo rezultatu 17:25.

Antrajame sete tiksliau žaidė šeimininkai, jie setą laimėjo rezultatu 25:23.

Trečiasis setas prasidėjo galingu svečių spurtu 1:8. Čia jie ilgai netruko ir setą baigė rezultatu 12:25.

Ketvirtame sete LSMU komanda susiėmė ir išlygino rezultatą, setą laimėdami 25:23.

Kova persikėlė į penktąjį setą. Jį sėkmingiau pradėjo šeimininkų ekipa 9:7. Bet KSM - Starto žaidėjai surengė du mini spurtus ir išsiveržė į priekį 10:14. LSMU mėgino atsitiesti, tačiau jų smūgius blokavo KSM - Starto auklėtinis L. Strakšys. Jo atstovaujama komanda įrodė savo pranašumą ir penktame sete - 13:15.

Rungtynėse ypač ryškūs buvo Ž. Dzemyda, pelnęs net 31 tašką, ir jam bei kitiems komandoms nariams puikiai asistavęs A. Markauskas (40 rezultatyvių perdavimų).

Po rungtynių pakalbinta KSM - Starto trenerė R. Skorupskienė, nors pergalę pasiekti pavyko, įvardino kiek banguotą auklėtinių žaidimą. Ji taip pat paminėjo, kad buvo nemažai individualių klaidų. Be viso to, trenerė varžybose turėjo verstis be pilnos komandos sudėties, taip pat minėjo, jog kai kurie žaidėjo negalėjo žaisti pilnu pajėgumu dėl jų patirtų traumų.

Puslapis peržiūrėtas: 7214

Komentarai